Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
mama,simt ca inebunesc.azi am trecut si pe la mediagalaxy sa vad daca a mai aparut ceva nou,si la un moment dat vad un angajat care se juca la un mini laptop de 7" exact ceea ce cautam.mi-a inghetat inima pe loc,iar cand i-am vazut si pretul sa fac infarct pe loc,numai 1.199 lei.pot spune ca nu mai am liniste,si asta ptr ca nu mai demult de ieri am avut 600 euro pe mana care i-am cheltuit si nu stiu cum naiba sa fac sa iau laptopul asta,nu mai am liniste pana nu-l am in mana,m-am saturat de tel,ppc-uri. mini laptopul e un asus eee si nu mai stiu cum (il gasiti asa pe net),are procesor 900 Mhz,512 RAM,4 Gb Hdd (dar la care a mers cu succes un iriver jukebox de 20 Gb care l-am luat de curand),ecran 7" 800 X 480 parca,3 porturi usb,port retea,Wifi,iesire VGA,camera web 0.3 M etc. are o vs de lynux pe el,avea f multe app pe el intre care am vazut si skype etc dar e si compatibil windows xp normal iar daca s-ar mai adauga 512 RAM ar fi numai bun si ptr vista parerea mea. la ce bijuterie este,si la pretul asta,putin peste 300 euro ar trebui sa fie un succes nemaipomenit.
ASUS Eee PC 701, pe numele său complet, se deosebește de PIC și OLPC prin preț, care urcă la 250 $. Pentru acest preț însă utilizatorul primește mult mai mult: un procesor Dothan Pentium M la 900 MHz, 512 MB RAM, stocare flash de 8 sau 16 GB, webcam, display de 7 inch și o greutate sub 1 Kg. Pe scurt avem de-a face cu unul din cele mai mici laptopuri la ora actuala, cu preț de 10 ori mai mic și performanțe de acum 2-3 ani.
Cei de la Notebook Review au apucat să îl testeze și s-au declarat mulțumiți, fiind impresionați de timpul de inițializare și shutdown a sistemului de operare Linux: 10, respectiv 5 secunde. Dezavantaje există bineînțeles: carcasa este dintr-un plastic nu foarte solid, în rest aveam de-a face cu un învingător.
27 noiembrie 2007, 18:40:46 • actualizat 27 noiembrie 2007, 18:53:28 (3 ori)
superrrrr...oare se gaseste la noi?ca maine imi iau daca are un pret de 250 dolari
EDIT:mda...se gaseste si la noi dar la un pret cam maricel=1200 lei link la un pret de 7-8 milioane merita dar asa nu,cu 10 milioane imi iau laptop de la altex cu hdd de 80gb,display 15",proc 1700,ram 512mb ddr2 si dimensiuni destul de mici
Cum adica daca ma inteleg bine cu el? PS am i-mate,nu Q-tek
pai de obicei cand cineva face upgrade de ROM o face pentru ca are anumite nemultumiri de la rom=ul actual. daca tu nu ai, nu are rost sa faci upgrade de dragul de a-l face.
Mi-a trimis si mie unu o melodie (mp3) prin bt si stiti ca dupa ce e gata ma intreaba daca o salvez sau o deschid,nush exact... Chestia e ca am apasat din greseala pe altceva si a disparut casuta aia. Mai am melodia sau nu? Partea nasoala e ca mi-a ocupat memoria,si nu mai am decat vreun mb pe tel... Ce sa fac? Si la WM chiar nu pot seta sa salveze direct pe card? Iar la camera tot asa... n-am optiunea de a stoca pe card! La poze nu m-ar deranja ca le mut dupa aia da la video n-am ce face cu cateva secunde...
Semnele alea de acolo sunt fisierele care le-ai primit tu prin Bluetooth...Ca parca asa spune-ai mai in urma. Nu stiu ce iti e asa greu sa da-i click pe ele.
@szmirika,nu mergea... In fine,dupa un restart au disparut ) @Cint,si cu ma rog dezactivez bluetooth explorer? Am dat si din tel,si restarturi... Nu vad unde e activat ca mie imi arata ca nu e...
01 decembrie 2007, 02:23:29 • actualizat 01 decembrie 2007, 02:25:59 (1 ori)
Deci nu stie nimeni la camera cum pot salva pe card,nu? Cum mai eliberez spatiu la Storage Memory? Si pot seta ca fisierele receptionate prin bt/irda sa le salveze direct pe card?