Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ah..pai oricum... si fara acumulatorii aia unele produse au pret exagerat. daca apare peste 2 ani.in al 3lea an va fi accesibil pentru buzunarul de rand sper. eu oricum...am un s200 impecabil ,si poate la anul voi schimba c600 cu s730 sau alt ppc. nu stiu inca... dar banuiesc nu fac planul dinainte. si cum c600 a tinut 2 ani, si inca tine bateria o zi pe wap ,sper ca urmatorul sa ma tina pana imi voi permite un d-ala cu baterie smechera
waaa...sa vedeti cum vor scade preturile la laptopurile traditionale... sau poate scot baterii pe forma celor traditionale sa fie inlocuite.
eh ,vom trai si vom vedea... oricum ..2-3 ani ar fi bine sa apara... ca asa multe s-au zis ca vor vedea recent lumina zilei si tot au amanat... amintesc aici miu card (sau cum l-au botezat aia )de 1tb ,pe cand acum abia gasesti de 8gb ,hai maxim de 16,32 gb daca e sa cauti pe net..dar pana la 1 tb mai e muuult. si ziceau ca apare...dar dupa cum se vede.... din parti...
Buna! Am si eu un Pocket PC phine edition de la i-mate si nu stiu cum sa connect o antena nokia ld-3w ca sa pot folosi IGO My Way 2006 Plus...ma poate ajuta cineva si sa imi spuna cum sa il fac sa ma conectez la antena? de vazut o vede...prin bluetooth...dar nush cum sa ma connectez la ea... pls help
Am o mica problema, nu imi mai suna telefonul, nu mai canta desi cu toate ca e dat pe volumul maxim... nu mai functioneaza difuzorul, acum cateva zile mergea, acuma 2-3 zile mergea dupa restart acuma numai merge deloc, ce s-a intamplat ? (
18 octombrie 2007, 22:52:49 • actualizat 18 octombrie 2007, 23:12:44 (1 ori)
Tocmai am facut hard reset la M3000, iar acum nu mai imi vede cardul. Ce ar putea fi ? E vreo aplicatie care sa il curenteze un pic ? Inainte sa fac formatarea am scos cardul si l-am pus inapoi numai dupa ce am terminat tot. Am dat si soft reset in timp ce era cardul in M, l-am scos, l-am pus iarasi, dar tot Card memory not instaled.
Am mai dat un hard reset, de data asta cu cardul in M, nu a mers din prima dar cumva si-a revenit. Ce mai imi place Microsoft-ul!
Eu zic ca ti a corupt cardul...Eu zic ca zic bine totusi incearca sa il formatezi cu un card reader in calculator.Daca nici atunci nu merge singura solutie ar fi sa ti dea altu la garantie (dak ai asa ceva)
Tot pentru hp iPAQ 3870, as vrea sa stiu daca este vreo solutie de conectare la internet via WLAN. Am vazut pe web ca se pot cumpara sloturi de expansiune... Dar as vrea sa stiu daca exista si in Romania locuri de unde se pot cumpara...
Poate cineva cu Windows Mobile 5.0 sa-mi uploadeze fisierul pmnotify.exe din dosarul Windows ? De fiecare data cand ies din stand by apasand butonul on/off imi zice ca nu poate incarca fisierul respectiv si nu exista in Windows. Banuiesc ca tine de Windows Mobile pentru ca nu am dezinstalat nicio aplicatie in ultimele zile, iar programele pe care le-am instalat nu mi-au mai cauzat probleme.
pai logic dak o luam, nu prea are cum sa se buseasca asa din senin, decat in urma unor modificari survenite la nivel de soft (registri, aplicatii instalate/dezinstalate).
Dupa un restart de la butonul lateral a inceput sa se intample, restart pe care l-am dat din cauza unor probleme cu Opera. Nu vreau sa mai dau inca un hard reset, poate merge copiind fisierul respectiv dintr-un alt telefon. Drept urmare, imi da cineva cu Windows Mobile 5.0 fisierul pmnotify.exe din folder-ul windows ?