Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am mai spus-o si o sa o mai fac:merge mig33 si prin apn wap.Selectati punctul de acces cand instalati migu,Orange world si asteptati cam 1min si se conecteaza,cel putin la mine asa e.Da ma enerveaza migu ca la versiunea asta noua se blocheaza cund te loghezi pe mesenger
Probabil pe telul tau .... la mine nu merge pe wap ... oricat as incerca ....
Merge migu si pe telefoane symbian Dar numai de la 6630 in sus Mie imi merge perfect pe 6680 Am incercat pe multe telefoane dar se pare ca java prin wap functioneaza doar la symbianele OS8
31 august 2006, 10:47:05 • actualizat 31 august 2006, 10:50:08 (3 ori)
Le-am trimis un e-mail cu 2 intrebari: ce reprezentanti au in Romania ca sa cumpar credit si cum pot sa devin reprezentant mig33. Cand au vazut ca vreau sa ma fac reprezentant mig33 au uitat sa imi raspunda si la prima intrebare sau oare nu au pe nimeni prin Romania O sa le mai trimit un mail doar cu prima intrebare
Interesant, cica tre sa cumperi de la ei minim 100 AUD primesti 30% bonus si te apuci de treaba...deci aveti carduri VISA? Apucativa de treaba..e simplu si face-ti un ban gramada.