Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
22 august 2006, 15:33:00 • actualizat 22 august 2006, 15:34:44 (1 ori)
imi pare rau,eu nu intru de pe ORANGE CA NU.S MULTUMIT,eu intru cu apn internet pe toate aplicatiile care necesita conectare la net,inclusiv mig33,opermini.de pe vodafone,la 30 centi mb nici nu simt la factura ,atat cat nu downloadez peste masura.:P eu am wap si internet in acelasi timp cu tarifele astea,dar gata ca sunt of-topic si iau warn
cypryan, te rog frumos fa un test pentru mine. Intra cu APN Internet de la Vodafone pe mig33 si trimite un SMS din program. Dupa aia te deloghezi. Spune-mi cat trafic a facut Multumesc!
cypryan, te rog frumos fa un test pentru mine. Intra cu APN Internet de la Vodafone pe mig33 si trimite un SMS din program. Dupa aia te deloghezi. Spune-mi cat trafic a facut Multumesc!
pai sms daca-ti trimi imi ia din credit pe care-l am,iar in legatura cu traficul nu=mi arata cat trafic am facut/tu esti mig acum,ce nick ai<?
22 august 2006, 16:05:24 • actualizat 22 august 2006, 16:10:00 (2 ori)
Nu sunt pe mig33 ca tre sa am 2,05$ ca sa intru cu APN Internet de la Vodafone. Iti arata ce trafic faci in setarile telefonului. Stergi acolo contorizarea traficului si dupa aia intri pe mig si trimiti SMS-ul (mult mai este 2000 ROL ). Dupa aia intri sa vezi cat trafic a contorizat in setarile telefonului
Joe_dirt 22-08-2006 15:58:32
Am nevoie de conectiune pe wap ca sa trimit invitatii sau sa folosesc mig 33 ?
Ca sa te inregistrezi iti trebuie mig33, dar ca sa trimiti invitatii, sa trimiti SMS-uri sau sa suni poti folosi si site-ul lor.
nu-i vorba de bani ,omule,eu am telefon lg si nu am in telefon optiunea asta de a vedea trafuul pe care-l fac,daca vreau sa vad cat trafic fac pe internet mobil intru dePE aplicatia MINI OPERA SI AM OPTIUNE CARE IMI ARATA CAT TRAFIC AM FACUT,ASA CU E PE TELEFONUL TAU,mi se pare ca daca te uiti mai unrma a facut cineva un test ptr a vedea cat trafic consumi daca intri pe chat prin aplicatia mig33,cauta mai in urma tot pe post-ul asta.
22 august 2006, 16:16:58 • actualizat 22 august 2006, 16:21:30 (4 ori)
Aha Mersi oricum. Speram sa imi poate cineva spune ca multe pagini am de cautat
cypryan 22-08-2006 16:17:25
Vodafone 22-08-2006 16:12:03
Ca sa ma conectez prin Mobile Internet imi trebuie 2,05$ si nu am ... Trebuie sa reincarc Eu l-am activat doar ca sa intru pe mig33
INSEAMNA CA AI CONT PE MIG33?
Am cont de pe 9 februarie 2006 ora 18:10 ... Am scris aici ca sa nu fim pe topicul "Vodafone" dar nu mai folosesc mig33 pentru chat ca nu mai am telefon cu Java si pe Symbian nu merge cu APN WAP (adica cu WAP Unlimited de la Orange sau cu Vodafone Live de la Vodafone) . Il folsoesc doar sa trimit SMS-uri
pusei intrebarea cine si cand sia facut cont pe mig,dar putini raspunsera,idee e ca eu il am de prin toamna anului 2005,dar nu asta e ideea ci faptu ca ... faptu ca merge spre deosebire de multe alte siteuri