Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
01 februarie 2014, 00:04:08 • actualizat 01 februarie 2014, 03:34:16 (3 ori)
Pe scurt la ce se rezuma acest topic!
Aveti un Laptop,exemplu Acer E1-530
Daca e cumparat nou ,primiti un cd/dvd cu driverele necesare pentru sistemul de operare pe care il instalati.Drivere pentru(video,audio,lan,modem,card reader,wireles etc). Prin acest topic,propun sa creati o imagine .iso a respectivului cd/dvd si sa il sharuiti pe net. Daca este PC probabil in cele mai multe cazuri facut la comanda, se poate face un iso dupa cd-ul cu drivele pentru placa baza(motherboard)
In cazul ASUS, absolut tot ce e pe DVD-ul cu care vine notebook-ul + BIOS se gaseste pe site-ul oficial: http://www.asus.com/ Recomand versiunea globala, dupa care search dupa product name/model. Multe driver-e sunt chiar versiuni mai noi.
01 februarie 2014, 01:29:14 • actualizat 01 februarie 2014, 01:35:02 (1 ori)
mda dar spre exemplu,daca nu ai cd-ul care contine driverul lan (la modelul cu care am inceput acest topic),poti sa ai suport pe siteul oficial, iar unele drivere (ce au update la zi) merg mai prost ca originalele dsf ai dreptate cu modelul,am tastat gresit
Mersi, am facut aceasta treaba cu laptopul am luat driverele de pe net si la a doua instalare am zis sa bag si dvd-ul sa vad ce este pe el si da au fost mai multe drivere si niste tool-uri interesante. O sa mai caut.