Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
A venit la mine un prieten cu un laptop ce are vista home premium preinstalat! Problema este ca are toate meniurile im portugheza si e foarte anevoios! Nu gasesc deloc cum sa o schimb in engleza!!! Nu ma refer la keyboard input sau altceva! Meniurile sunt asa! Are cineva vreo idee? Unde ar tebui sa caut sau de unde sa iau un patch ceva? Nu vreau sa reinstalez!
13 octombrie 2008, 20:10:43 • actualizat 13 octombrie 2008, 20:11:31 (1 ori)
In Control Panel > Configurare regionale si limba > (apoi selecteaza in meniul de deasupra) Tastatura si limbii . Nu stiu exact cum scrie ca si eu il am in spaniola Daca vrei sa instalezi limba romana pe el ia pachetul cu RO prin Windows Update. Sper sa te ajute
13 octombrie 2008, 20:52:53 • actualizat 13 octombrie 2008, 21:00:19 (1 ori)
Daca vrei sa schimbi limba meniurilor va trebuii sa descarci pachetul in limba romana prin Windows Update. Nu depaseste 150 MB Cred ca trebuie sa ai instalat Service Pack 1 pentru a putea instala noi pachete de limbi
Mda...sp1 e deja instalat dar nu pot instala enlish mui!!! Numarul maxim a fost atins! Cum dracu pot dezinstala un pachet de limbi ca sa pot instala ce ma intereseaza? Deja imi pierd rabdarea!
13 octombrie 2008, 21:42:56 • actualizat 13 octombrie 2008, 21:44:53 (1 ori)
Daca e in portugheza ar trebuii sa fie asemanator cu spaniola. Am dat la suport tehnic si am gasit asta: Panel de Control > Configuracion regional y de idioma >(in meniul de sus) Teclados e idiomas > Idioma de pantalla > Instalar o desinstalar idiomas. Aici ar trebuii sa apara limbile instalate si tot aici ar trebui sa le poti dezinstala. Apasa si tu F1 si cauta acolo poate gasesti mai explicit.
...unde gasesc un Windows Vista Home Premium x86 curat curat? Fara updateuri, keyuri si alte rahaturi? Poate sa fie fara sp1 ca il pun eu dupa! Vreau unul clean carea sa ceara key!