Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Eu trebuie sa instalez windows-ul cel putin odata pe luna ca sa nu intampin probleme dinastea. Si asa am destule probleme cu windowsul
Ca sa nu mai ai probleme cu windows-ul trebuie sa folosesti unul din urmatorii antivirusi recomandati de microsoft si oferiti pe o perioda de timp in proba.
Eu n-am nici un anti virus de 5 luni de cand am vista si nu cred ca am vreun virus,bine ca nici nu descarca tot ce prind dupa net,doar niste filme dupa torrenti si soft dupa site-ul producatorului. Am bagat doar o data acum 2 saptamani norton 2008 si am dat un full scan,am vazut ca n-am nicic si l-am sters . Mie vista mi se pare mult mai bun la siguranta decat xp.
02 septembrie 2008, 20:17:37 • actualizat 02 septembrie 2008, 20:18:37 (1 ori)
adi74 01-09-2008 23:47:12
Dj_wap 01-09-2008 21:28:50
Eu trebuie sa instalez windows-ul cel putin odata pe luna ca sa nu intampin probleme dinastea. Si asa am destule probleme cu windowsul
Ca sa nu mai ai probleme cu windows-ul trebuie sa folosesti unul din urmatorii antivirusi recomandati de microsoft si oferiti pe o perioda de timp in proba.
Folosesc BitDefender 2008 original si inca am probleme cu Windowsul.
Eu folosesc avast gratuit si nu am avut probleme , plus va sfatuiesc sa nu navigati pe site uri xxx fara opera , in caz ca apare ceva tools-delete private data... ... de ce aduc vorba de asta , majoritatea iau virusi de pe astfel de site uri, desi nu recunosc.
am si eu o problema!!!am achizitionat un notebook cu vista preinstalat,mia facut cum a vrut el partitile,vreau si eu vista neactivat ps:am serialul pe spatele notebook-ului sau cu sa imi fac partitile cum vreau eu,stie cineve va rog plsssssss
il iei de aici #sharemobile/file.php?id=127906 (toate bucatile) apoi il extragi din rar.. il instalezi... si dupa ce intri in el trebuie sa ai ceva gen drive management sau cam asa ceva si sa poti face diverse operatii pe partitii. nu am vista instalat acum nici pe laptop ,nici pe pc imi pare rau dar nu stiu meniul pe dinafara... dar ar trebui sa fie relativ usor de folosit
Si cum spuneam ca nu sunt multumit de Vista astazi cand am vrut sa inchid Internet Explorer nu mai puteam . Cand dadeam exit imi aparea o eroare si tot asa A trebuit sa dau Kill process din Task Manager ca sa-l pot inchide. Si ieri am dat cut si paste la un film de pe o partitie pe alta si pentru asta a utilizat 1 GB de RAM
Si eu folosesc Task Manager-ul zilnic dar sunt mult mai multumit de XP decat de Vista. Dar cand am instalat Vista am formatat partitia cu Xp si acum nu mai pot instala XP-ul
03 septembrie 2008, 20:15:22 • actualizat 03 septembrie 2008, 20:15:45 (1 ori)
pai daca folosesti internet explorer ,si daca tu zici ca daca ai sters partitia nu mai poti instala xp atunci nu ma mir ca poti sa scrii asemenea lucruri. Bun si acum stie cineva cum fac sa vad fisierele ascunse?ca nu pot da la folder options pentru ca nu-l gasesc.
03 septembrie 2008, 20:22:06 • actualizat 03 septembrie 2008, 20:22:40 (1 ori)
intra in D sau in C[oriunde ai foldere] si sus in fereastra ai mai multe optiuni: organise, view , play all etc . dai la organize si vezi ca la mijloc e folder and search options si acolo dai la a doua ramura "view" si bifezi "show hidden folders" apply si ok;)