Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
drixule lasa baiatu in pace catalin eu am instalat versiunea care te-am sfatuit sa o descarci si am patit si eu la fel ca tine..nu se instala de acolo...pana la urma am rezovat ... am asteptat exact o jumatate de ora ca sa se instaleze..si a mers..asta era pe un pc cu 3 ghz si amd athlon procesor... la mine la laptop aceeiasi faza ca la pc...nu se incarca... am asteptat si pana la urma s-a instalat... dar in utlima vreme nu mai astept ci o ia din prima...deci chiar nu stiu ce sa iti zic...drixule oare ce ar avea daca as pune vista pe 64 biti ca eu am procesor de 64 biti..nu de 32
30 ianuarie 2008, 12:02:28 • actualizat 30 ianuarie 2008, 12:02:59 (2 ori)
aseara am reusit sa reduc considerabil consumul de ram la vista de la vreo 670 mb pana pe la vreo 400..ma simt mult mai bine stiind asta.. si am dat de o functie in el care ma enerveaza si ocupa si un gb pe hard functia aia,este vorba de functia hibernate: la ce foloseste ? de ce ia mereu un gb ca sa functioneze? stiti ceva despre ea?
poate imi zici si mie cum ai decupat poza aia ca eu chiar nu ma pricep si fa o poza la procese sa vad cat ocupa dwm[desktop window manager] daca esti amabil
abia acum am vazut...muream de oftica ca nu am si eu 2 gb glumesc... nu stiu de ce tocmai la mine panarama aia de dwm[desktop window manager ocupa mai mereu 50mb si cateodata 70 deci eu acum vista pe 32 biti si intreb pentru a nu stiu cata oara... ce are daca trec la cel de 64 biti? care e diferenta..? vad ca nu imi explica nimeni
eu am urmatorea problema cu virtual dj dupa cum se stie...versiunea trial e valabila doar 20 de zile... nu inteleg ce se intampla...mie mi-a expirat trial period...am dezinstalat virtual dj..dupa care am incercat sa-l instalez din nou...l-am downloadat de pe pagina lor..dar nu merge se instaleaza...dar cand sa intru in aplicatie imi apare mesajul "0 days trial left"...aplicatia imi merge..dar mi se inchide automat dupa un minut si imi apare mesajul ca virtual dj nu e un software gratuit. care-i baiul eu nu am internet acasa...dar folosesc mp3-playerul meu sau pen drive pentru a transfera date pe pc.de fiecare data cand il instalez..se intampla la fel..am incercat chiar si cu un cd..pe care am virtual dj...nimic culmea e ca pe alte pc-uri merge...probat la net. s-a mai intamplat la cineva asta? sa fie ceva...vre-un fisier in registrul windows pe care sa-l sterg??