Dupa 10 zile de butonat, sunt mai in masura sa fac un review complet pt HTC One S, SN HT258W, procesor S4 de 1,5 GHz.
PRO:- foarte subtire si usor, se simte f bine in mana, aspect hi-tech
- display luminos, f clar
- ecranul tactil raspunde f bine la comenzi
- este f rapid, insa pe masura ce instalez aplicatii apare putin lag
- timpi scurti de incarcare a paginilor de net
- securitate sporita cu face recognition
- 25 GB DropBox
- aplicatiile se pot inchide, eliberand astfel din memoria telefonului
- sincronizarea cu GMail are efect si asupra istoriei browsingului
- interfata Thredded View (SMS) mai placuta
- deschide fisiere excel care cu Desire nu mi le deschidea
CONTRA:- cel mai mare contra, mare, mare de tot: cand acopar cu mana partea superioara a telefonului semnalul WiFi si cel al operatorului de retea scad f mult, se ecraneaza antena, care este in capacelul de plastic care se scoate ca sa se introduca micro SIM-ul. Dar scade f mult, unori dispare de tot semnalul. Chiar si fara sa pun mana, semnalul mi se pare slabut.
- pozele nu ies f clare, din cauza ca ii lipseste stabilizator de imagine. Am facut poze si cu aparatul fix, pe masa, si tot nu m-a dat pe spate claritatea, cu toate ca era setat la full peste tot
- filmarile HD se vad bine, insa cand se filmeaza cu telefonul in mana imaginea va fi putin tremurata
- in emailurile primite nu se redimensioneaza lungimea randului astfel incat sa incapa la fix pe ecran (sau poate este vreo setare si nu am gasit-o eu)- aceeasi problema si la anumite pagini web - dupa 10 zile topt nu am gasit vreo setare care sa-mi ajusteze continutul mailului la dimensiunea ecranului
- mi-au aparut mici ciupituri in jurul mufei USB, aici tehnologia Micro Arc Oxidation nu functioneaza precum este promovata.
- cateodata, cand revin dintr-o aplicatie la homepage, imaginea de fundal este ingramadita doar pe o portiune de ecran, restul ecranului ramanand negru. Cu un lock-unlock se rezolva, insa cu siguranta este un bug de Sense.
Observatii generale:Al meu are seria HT258W si dupa 10 zile de folosire nu mi-au aparut ciupituri pe latura superioara a telefonului, insa au aparut cateva in zona mufei USB. Il incarc in fiecare seara si nu cred sa ma tina 2 zile fara sa-l incarc.
Luat cu un abonament si sa dati 400-600 lei pe el se merita, insa pretul lui la liber, de 2000 lei, mi se pare nejustificat pt acest device, in conditiile in care are anumite probleme mari care nu cred ca se vor rezolva cu un update de soft, si aici ma refer la problema de semnal si la lipsa stabilizatorului de imagine pt foto si filmat.
Eu l-am luat la un fel de combinatie - abonament - oferta - liber (din cauza ca la Vodafone si Orange era disponibila doar varianta cu procesor S3, iar eu am vrut neaparat S4)

... in total m-a costat 1150 lei cu abonament, insa am un usor gust amar ca nu am mers pe SGS3, care m-ar fi costat doar cu 100 lei mai mult