Hotoman 12-05-2012 09:34:26
sa vedem comparatia s3 cu iphone 5
)
.
.De camera pot spune ca e una din cele mai rapide,in 0,7 secunda a facut poza,are un mod de rafala de 20 de poze in 3 secunde,se vad foarte bine pozele,si filmeaza la 720p si 1080 p fara nici cel mai mic lag,am facut sharing prin DLNA la televizor ca sa vad o filmare facuta cu el si nu ai spune ca e filmat de un telefon; in cazul memoriei,mai poti dispune de 25 de GB in Dropbox,ceea ce am si facut,macar sa ma folosesc de ei,dar din pacate e valabil doar pt 2 ani,dupa asta daca vrei sa-i mai ai trebuie sa platesti..(nu stiu cat e) ; sunetul este de calitate,am primit si castile de la Beats Audio by DR DRE, se aud excelent si credeti-ma ca am o groaza de perechi de casti,....sony,philips,panasonic...etc,nici unele nu se aud ca astea,basul e bas ,iar restul va imaginati. De zgarieturi pe display ,inca nu am ,nici folie nu i-am pus,iar ca sa va mai marturisesc ceva ,nici HD2-ul meu nu a avut protectie pe el,iar dupa 2 ani inca e curat ca lacrima display-ul,sa speram ca si asta va fi la fel. Ecranul se vede bine din toate unghiurile,lumina buna,dar parca mi se pare mie ca unele culori sunt prea stridente,oare cum vin de la un ecran LCD-TFT de la HD2 la un super-amoled....sa fie neobisnuinta?- in fine...ce mai pot spune,poate momentan nu imi aduc aminte , dar nu imi pare rau de alegerea facuta,iar ca un mic amanunt....in 85% din testele facute pe One S si One X , One S-ul bate X-ul,sunt doar 85% ,de restul de 15% raspunde tegra 3 si GPU GeForce de pe One X,dar nu imi este rusine nici cu Adreno 225 si nici cu Snapdragon S4 Krait....,salutari si revin ..... Respect!
....Respect!
Opera Mini
citeste testele audio de pe gsmarena
oricum tu esti multumit doar sa bubuie@bass