DSF 24-07-2006 00:12:07
oare camera il face pe smartphone? daca vrei camera ori iei ceva de la SE ori camera digitala. Nu se compara caliteatea facuta cu alea
Totusi, symbianul mi se pare deocamdata mai practic, la fel si tel. in care e implementat, am vazut laude la adresa lui C600(ca momentan e singur impotriva tuturor symbianelor),cum ca "filmele/clipurile se vad super pe el", of, iara imi vine sa
, pai pun pariu ca daca iei un nr. de x utilizatori de mobile, prefera o camera buna decat putin mai slefuit un clip, cine sta sa se uite la Titanic pe SPV?Deci, un + pt. Symbian.
Joysticul de la Spv e o teama chiar si pt. mine daca va aparea upload pe acest terminal, am avut 2 teluri cu joystick si e un cosmar sa vezi ca nu merge cum vrei, mai ales cand nu ai f. mult timp liber si citind pe forumuri, am vazut multe plangeri in leg. cu aceasta problema.
Daca se strica/zgarie carcasa Spv-ului, e de gasit alta noua la fel de usor ca a unui 6630, spre exemplu?
Intradevar, unii nu prea le pasa de 3G dar daca luna aviatoare se imbunatateste wapul si deja apar diferente majore la cei cu 3G ?
asteptati alt spv cu 3g ?Sau dati vreo 400 $ pe cel din oferta Orange?
O fi poate mai bunicel WM, nu e sigur dar inca telurile cu MW sunt sub asteptari, luand in considerare vechimea symbianului si vointa creatorilor WM-ului de a aduce elemente peste symbian, dar sunt in lucru si eu astept dupa cel mai practic tel, fie symbian ori WM.
@DSF, mai peste tot am vazut ca ai avut experienta symbian pe 3650, ca un mpg a mers prost pe 6680, ok, nu incerc sa zic prin asta ca symbian rulz dar tu ai avut unul din cele mai slabe symbiane apoi cu trecerea la c500(prin butonat) apoi avand un c600 e normal sa avantajezi f.mult WM dar iti dai seama ca balanta nu e egala, adica la performantele telurilor care le-ai avut, poate daca aveai si un 6630, poate nu ziceai ca symbian rulz dar nici ca Nokia sau symbianele sunt slabe, sau nokia sux, etc.
Deci fiecare alege ce vrea si i se potriveste, eu raman tot la symbian pt. ca am varietate si performanta=N70
ma doare-n cot de 178x208.One more time, tre sa fie si telu bun, nu doar OS-ul, ex. SX1.
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Symbian
Deci nu e un plus solid.
apoi...mai e procesorul .trebuie sa se descurce . eu stau pe net cu video in background si nu sacadeaza deloc la video de 700kbps. pe cand la nokia... hm... cred ca deja de la 300kbps in sus apar efecte secundare. Am mai comparat si live odata cu cineva de pe aici performanta procesoarelor. Pana a terminat nokia sirul lui fibonaci de calculat odata,eu l-am terminat,am iesit,am schimbat frecventa la cpu si am mai facut odata testul
la 11 milioane probabil va concura la pret cu n90 la vremea cand va aparea si nu are sanse... dar fiecare poate sa isi aleaga ce vrea... eu unu nu imi permit sa imi iau telefoane neperformatnte ca sa am ca schimba peste cateva luni. 6630 e un telefon din generatia a treia care il pot tine fara probleme si la anu si poate mai mult, dar ca sa beneficiati de 3g cei cu c600 mai e de investit....