Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
dsf,daca ai avea nu symbian 8 ai vedea ca e foarte stabil,pe 6630 am mai avut ceva restarturi cauzate de memoria ram mica,dar pe n70,il folosesc zi de vara panan seara,pana se descarca,si e rock-stable!da,si alea cu sunet
hmm, dar n70 parca am vazut ca dupa un restart are 31 de ram liber pt orice... si jocurile iti zic ca merg super pe 6630 emulate cu doom si am mai incercat 2 pana am dat de blz instaler ala cate mi la facut praf de lam formatat ded 3 ori....
Aproape toatॠseria N are proc. TIOMAP 220 Mhz (nu stiu N93) Nokia foloseste procesoare(ca si HTC) Texas Instruments dar nu face reclamà¥(stirbeste prestigiul:-D)si cum am mai spus au bà¥gat bani buni intr-un sistem(symbian)inflexibil asa cॠe greu sॠbage WM pe telurile lor iar symbianul are mai multe posibilità¥ti de incriptare (vezi DRM/OMA)...
22 iulie 2006, 19:07:20 • actualizat 22 iulie 2006, 19:11:39 (1 ori)
wurdulak 22-07-2006 18:07:14
Avantaj C600 la pret,daca as avea pc as casuna si eu pe unul.
Ca pret e f.scump fiind sub "orange signature"ar trebui mult subventionat,iar HTC-ul putea renunta la camerॠin favoarea 3G/WCDMA date(vezi seria E de la Nokia)si era mult mai ieftin si chiar business:-) @wurdulak ce treabॠau cu Pc?! Amà¥ndouॠse pot sincroniza cu Pc-ul.
cum sa nu gogule,il pui in gheata sil duci la 1000,nu?ba cred ca il pui si server la reteaua facultatii?visati frumos,la un smartphone de dimensiuni mici,nu pupam noi 500mhz prea curand.