Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Cine in 2006 este furat pe telul mobil sau fix isi merita soarta. Exista Cronos, Costcontrol, factura detaliata, posibilitatea verificarii creditului/costului suplimentar in orice moment pe site-ul lor.
mdah pai nu-i chiar asa: la orange ca sa ai facutura detaliata , te costa 1 USD/luna, ceea ce nu mi-se pare normal ( nu conteaza vechimea din cate stiu eu )
iar, sa verifici costul splimentar pe site-ul lor, din cate stiu eu numai la CONNEX, ai posibilitaetea asta. TU despre connex-vodafone, presupun ca vorbeai, nu?
La Orange factura detaliata e gratuita si la abonamentul de 4 $ dupa 8 luni in retea si tot la Orange exista Webcare. Dar eu am evitat, in posturile anterioare, sa ma refer la un operator anume. Incercam doar sa subliniez faptul ca acele costuri suplimentare aparent inexplicabile sunt, in marea lor parte corect operate. Dar nu am spus ca toate. Indiferent de operator.
Nu se poate-asa ceva Irin3l. Poate te-a taxat altceva si nu ti-ai dat tu seama. oricum serviciul numai este operational de ieri...sau alarteri! eu am trimis la toata agenda !
Bamis tu lucrezi la orange? Eu mms alea pe care le-am trimis au fost primite la cateva min pt ca mi-a confirmat persoana respectiva..deci nu trebuia sa apara cost pe luna noua!
Si eu am trimis sms si mms de la orange insa nu m-a taxat. Nu am avut nici o data probleme cu costul nici cand eram pe prepay nici acu pe ab si am facturi maricele(aprox 5mil). Sunt in general f atent la cost!
sunt care fac cost de 100$! eu de ce nu pot? am vechime un an...plm...sunt serios! trebuie sa se poata mai mult...sau trebuie sa fii persoana juridica?