Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
E vb despre costul suplimentar nejustificat al facturi telefonice..am trimis 2 felicitari si 2 sms de la orange world si cost supl 0,38sms,mms+6.95 date... am sunat la 411 si cica am accesat pagini de net(cand ca mie mi se factureaza pe 18->19) si atunci nu a mers wapul ce pot sa fac? Cred ca renunt la wap de luna viitoare
Nush claudel,conexu nu e mai breaz.Dupa ce imi arata contoru telului nu trebuia sa depasesc mb din ab,dar costurile suplimentare spun alceva.Si io cu asta depasesc. p.S. Se poate vorbi de cnx aici?
(...) am sunat la 411 si cica am accesat pagini de net(cand ca mie mi se factureaza pe 18->19) si atunci nu a mers wapul ce pot sa fac? (...)
..poate a avut lag reteaua... mi s-a mai intamplat in vremurile apusene cand eram tampit sa mai descarc un joc de la OrAnGe si nu ma taxa... numa dupa vreo cinci zile.. si "cost controlu" ca sa-i zic asa se actualiza in 2-3 zile... nu stiu daca ati inteles ceva..
Da putem vb despre cum ne incarca orice operator din romania facturile..FAZA TARE,DUPA CE AM VB LA 411 IN LEGATURA CU COSTUL AM PRIMIT SMS DE LA 433 (orange thankyou) CA AM PRIMIT CADOU 29 DE PUNCTE...ADICA APROAPE 3 $ ..voi ati primit? Sau asa vor sa-si indrepte gresala?
Si eu primii un mesaj de la Orange in care sunt anuntat ca primii cadou 27 puncte. Eu nu am accesat deloc wapul de pe abon., numai dd pe cartela... Chiar, ce o fi cu cadourile astea?
22 decembrie 2005, 03:26:26 • actualizat 22 decembrie 2005, 09:04:40 (1 ori)
luati-va fratilor o cartela prepay pt WAP. nu se merita pe abonament,nu stii de unde apare... "cost suplimentar", pe cartela, e mai sanatos. in + te poti cara cu 2 tel dupa tine, daca iti tre neaparat abonament. eu am cartela, si n-am avut pan-acu pb. cu creditu...
Eu sunt la connex din 2000. Momentan tot 3 numere am, unul proaspat reziliat. In toata aceasta perioada va jur ca nu am fost furat cu nici un cent. Nu se fura. Daca apar costuri suplimentare, sunt din alte cauze. Cum ar fi, ai o promotie, iti expira iar tu nu sti si faci cost suplimentar. In rest nu se fura. Acum un an a picat centrala pt cartele si de aia multi au pierdut din credit, dar s.a rezolvat si aia. REPET NU SE FURA INTENTIONAT nici la cnx nici la orange
Titi eu am abonament la orange de vreo 5 ani si wapu e abonament de un an,asa ca la mine cade faza cu "promotii"...daka esti pe abonament si ai facturi mari de obicei te fura la greu..