Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Daca afli metoda iti trimit 100 de lei prin posta dupa ce ma conving ca merge, si eu va urez vise placute. Pana atunci o sa raman cu 180 minute Orange si 15 minute nationale. :-D
Asa ceva e imposibil...Ganditiva ca telefonul e monotorizat de operatori...Mai ales cand folosesti o optiune...daca ziceati si voi ca ati spart codul la Pentagon cu ajutorul pc-ului...mai.credeam...dar cu wap free...poate cei care nu au habar.de ei
Bai pesimistilor sperati ma si voi putin telefonul nu este monitorizat de operatori.... cartela este...oricum ..daca vorbesti cat de cat putin .. adica daca nu depasesti 150 minute... mai merge..dar daca vorbesti ca...romanul ... sa fii sigur ca o sa se prinda si o sa te urmareasca.... si o sa te prinda...si probabil inchisoare....
Vrei sa vorbesti nelimitat, fa rost de un numar Demo ) si nu mai aberati. Convorbirea se realizeaza prin centrala. Fara centrala nu poti vorbi, iar centrala nu te lasa doar asa de mantuiala. Va dati seama ce ar fi daca ar fi posibil asa ceva? Va asigur ca nu e posibil. Cu numerele demo e alta treaba. Totul e free la alea, dar nu asa cum credeti voi.
29 decembrie 2005, 14:38:35 • actualizat 29 decembrie 2005, 14:38:56 (1 ori)
In alte tari sunt abonamente/optiuni cu care se poate vorbii gratuit nelimitat. Eu vreau sms gratis nelimitat, nu imi trebuie minute, cred ca voi fii primul care imi voi face abonament cand vor introduce in Romania optiune de sms gratuit nelimitat. In prezent din Romania se poate suna gratuit nelimitat doar folosind telefonia voip.
@Titi ... exista cartele d`astea...contrafacute ca de la angajati orange banuiesc ca nu am sanse sa iau .. daca da..cam cat costa ? @Dj Adi ... cateva detalii despre VOIP pls
Vrei sa vorbesti nelimitat, fa rost de un numar Demo ) si nu mai aberati. Convorbirea se realizeaza prin centrala. Fara centrala nu poti vorbi, iar centrala nu te lasa doar asa de mantuiala. Va dati seama ce ar fi daca ar fi posibil asa ceva? Va asigur ca nu e posibil. Cu numerele demo e alta treaba. Totul e free la alea, dar nu asa cum credeti voi.