Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
As dori sa stiu daca pachetul de 2$ cu 15 min. il pot baga de mai multe ori pe acelasi numar . Se poate ? Si inca o chestie ... exista vreun mod de a vorbi gratis de pe telefon ? ( Un fel de a`i pacali` pe portocalii ) astept raspunsuri
Eh io am incercat ) Oricum traiesc bine asa cum sunt .. 180 minute in reteaua orange dupa ora 18:00 si in weekend .. 20 min nationale , 100 sms , 50 mms / luna
exista vreun mod de a vorbi gratis de pe telefon ?
ieri mi-a zis un prieten ca are un prieten care are un prieten care nu stiu cum schimba frecventa telului in nu stiu ce retea si suna cica gratis. complicat..oricum e posibil sigur ceva de genul, doar noi nu stim
@Diu, pai interesaza-te man. poate aflii mai multe. ah, daca aflii da un PM, sa nu postezi aci ca poate intra astia de la connex/orange si afla jmecheria...
Treaba cu schimbat-ul retelelei suna a roaming.Am incercat sa ma conectez si eu la voxtel/moldcell moldova dar nu ma lasa atata timp cat exista acoperire orange.