Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Samsung Galaxy S II
53 685 vizualizări
1 334 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung Galaxy S II"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
23 ianuarie 2013, 23:22:03 • actualizat 23 ianuarie 2013, 23:22:16 (1 ori)
L-am pus si eu.
Prima impresie : schimbari mari fata de leak nu prea sunt doar bugurile rezolvate.Plusuri fata de leak ar fi functionarea ajustarii intensitatii ecranului fata de lumina insa a pierdut wallpaperurile si droopboxul fata de leak.Au separat numerele de telefon,pe leak erau ok.Se pare ca au scos Brick bug-ul.
Sa vedem cum se comporta la capitolul ...consum baterie.
Prima impresie : schimbari mari fata de leak nu prea sunt doar bugurile rezolvate.Plusuri fata de leak ar fi functionarea ajustarii intensitatii ecranului fata de lumina insa a pierdut wallpaperurile si droopboxul fata de leak.Au separat numerele de telefon,pe leak erau ok.Se pare ca au scos Brick bug-ul.
Sa vedem cum se comporta la capitolul ...consum baterie.
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
Android 4.1.2
Eu sunt chiar mulțumit.
Nu-mi place ca au schimbat ceva la dialpad, adică acum apăs pe tasta apel nu mă mai duce la jurnal de apel ci îmi arată doar ultimu nr.
Si o schimbare la mesaje, mai mult de 3 sms-uri le transformă in mms, in rest e ok.
Nu-mi place ca au schimbat ceva la dialpad, adică acum apăs pe tasta apel nu mă mai duce la jurnal de apel ci îmi arată doar ultimu nr.
Si o schimbare la mesaje, mai mult de 3 sms-uri le transformă in mms, in rest e ok.
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
24 ianuarie 2013, 20:33:15 • actualizat 24 ianuarie 2013, 20:33:49 (1 ori)
Cypryane ai reusit sa-i faci root? ca am vazut pe unul din celelate forumuri pe care mai activezi(cg... sau soft...),ca intrebai de root.
Eu l-am instalat si l-am rootat direct ca si pe leakul LSJ cu Odin Mobile.
Eu l-am instalat si l-am rootat direct ca si pe leakul LSJ cu Odin Mobile.
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
Opera Mini
Trebuie cumva facuta si repartitionare?am inteles ca se fac niste schimbari la memorie.
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
25 ianuarie 2013, 01:13:33
pedro2767 24-01-2013 20:33:15
Cypryane ai reusit sa-i faci root? ca am vazut pe unul din celelate forumuri pe care mai activezi(cg... sau soft...),ca intrebai de root.Eu l-am instalat si l-am rootat direct ca si pe leakul LSJ cu Odin Mobile.
Eu la=m istalat cu CWM-SuperSU-v0.97.zip din recovery adb
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
Android 4.1.2aly_ancu 25-01-2013 00:24:03
Trebuie cumva facuta si repartitionare?am inteles ca se fac niste schimbari la memorie ie.Se mai spunea ca update-ul nu se va putea face decât cu Kies, dar uite ca nu e așa și se poate face și cu Odin și cu Odin mobile și deja au apărut variante și pentru CWM.
Începător
6 mesaje
din 26/10/2011
26 ianuarie 2013, 15:14:32 • actualizat 26 ianuarie 2013, 15:17:49 (1 ori)
Concluzie: baterie inlocuita
Revin cu actualizari
. Problema cu restartul telefonului care arata cand 50% cand 100% dupa ce se oprea singur,a fost rezolvata cu inlocuirea bateriei care devenise si putin umflata,pe garantie. In cateva luni fac 2 ani de cand il am.
Edited by Mishulica at 26-01-2013, 20:23
Revin cu actualizari
Edited by Mishulica at 26-01-2013, 20:23
03 februarie 2013, 15:24:49
DSF 03-02-2013 14:59:44
Si ce imi place mult la iphone 5 e ca nu se inchide browseru mereu cum face pe Android. Gestioneaza mai bine memoria RAM. Stiu, ma repet, insa pt mine asta e un punct forte, devenea foarte enervant pe S2 (ambele avand 1GB memorie RAM).zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
03 februarie 2013, 15:42:07 • actualizat 03 februarie 2013, 15:50:09 (2 ori)
E vorba de felul cum gestioneaza Androidu resursele. Scoate aplicatiile de care cica nu ai nevoie.
Cand ramaneam cu browseru inchis?
Symbian ruleaza aplicatiile nativ, nu ca si Android intr-u mediu virtual gen JVM (Java Vritual Machine) ce consuma mai multa memorie + aplicatii mai putin performante.
Oricum in Andro multe aplicatii se bazeaza pe librarii scrise in C (nativ), cum ar fi jocuri 3D ce au nevoie de performanta buna..
Cand ramaneam cu browseru inchis?
- Cand mai deschideam alte aplicatii pe langa (vreo 2-3, bine acuma nici din astea simple gen calculator) si cand reveneam inapoi browserul se reincarca cu taburile ce le aveam deschise. Browserul in sine se incarca foarte rapid doar ca trebuia sa mai astept sa se incarce fiecare pagina deschisa.. Si asta e enervant, sa nu mai zic ca poate riscai sa pierzi tot ce ai scris (nu stiu, eu in general dadeam copy/paste la ceva mai lung sa nu ma risc)
- Dupa un timp indelungat de standby. Cateodata era inchis, cateodata era deschis. Probabil asta era in functie si de faptu daca consuma procesor sau prea mult RAM si atunci OS-ul credea ca e mai bine sa inchida procesul daca nu e folosit. E ok in cazul asta.. dar ce nu mi se pare ok e ca mi se intampla des sa trebuiasca sa inchid si redeschid browserul pt nu stiu ce pagina imi tinea CPU in load (se incalzea telefonu si consuma si mai multa baterie). Paginile deschise nu se pierdeam cam in 90% din cazuri. Vorbesc de browserul stock. Chrome e inca patetic pe Android (sau iOS) - pararea mea
Symbian ruleaza aplicatiile nativ, nu ca si Android intr-u mediu virtual gen JVM (Java Vritual Machine) ce consuma mai multa memorie + aplicatii mai putin performante.
Oricum in Andro multe aplicatii se bazeaza pe librarii scrise in C (nativ), cum ar fi jocuri 3D ce au nevoie de performanta buna..
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
03 februarie 2013, 15:49:47 • actualizat 03 februarie 2013, 16:00:46 (2 ori)
Copos:
Intamplarile negative care le au unele persoane la telefonul lor nu pot fii, si nici nu trebuie generalizate.Problema ce o prezinta colegul mai sus in legatura cu browserul,ram...e.t.c. nu poate fii generalizata.
Faza asta cu generalizarea unor probleme izolate ,indiferent despre ce telefon este vorba este identica cu faza aceea cu mancatul lebedelor din Austria stiti voi cand Austriecii ne-au facut pe toti Romanii stiti voi cum ...mancatori de lebede,ceea ce este cel mai neadevarat lucru.
Copos daca nu iti place un model de telefon asta nu inseamna ca trebuie sa vezi doar lucrurile negative ce se spun despre acel model ...Hai sa intram si aici si pe alte forumuri ,la sectiunea altor modele de telefoane indiferent de model sau marca si ai sa vezi ca fiecare are plusuri si minusuri si peste tot sunt persoane care izolat au probleme indiferent de ce model de telefon sau sistem de operare foloseste...
Intra de exempu la sectiunea Iphone 5 sa vezi ce spune DSF despre problemele pe care le are ...dar asta nu inseamna ca Iphone este un model de telefon prost.
In concluzie ... hai sa fim maturi si sa nu ne certam pe faze :ca al meu e mai asa si altul e varza sau stiu eu ce comparatii copilaresti..
Numai bine.
Intamplarile negative care le au unele persoane la telefonul lor nu pot fii, si nici nu trebuie generalizate.Problema ce o prezinta colegul mai sus in legatura cu browserul,ram...e.t.c. nu poate fii generalizata.
Faza asta cu generalizarea unor probleme izolate ,indiferent despre ce telefon este vorba este identica cu faza aceea cu mancatul lebedelor din Austria stiti voi cand Austriecii ne-au facut pe toti Romanii stiti voi cum ...mancatori de lebede,ceea ce este cel mai neadevarat lucru.
Copos daca nu iti place un model de telefon asta nu inseamna ca trebuie sa vezi doar lucrurile negative ce se spun despre acel model ...Hai sa intram si aici si pe alte forumuri ,la sectiunea altor modele de telefoane indiferent de model sau marca si ai sa vezi ca fiecare are plusuri si minusuri si peste tot sunt persoane care izolat au probleme indiferent de ce model de telefon sau sistem de operare foloseste...
Intra de exempu la sectiunea Iphone 5 sa vezi ce spune DSF despre problemele pe care le are ...dar asta nu inseamna ca Iphone este un model de telefon prost.
In concluzie ... hai sa fim maturi si sa nu ne certam pe faze :ca al meu e mai asa si altul e varza sau stiu eu ce comparatii copilaresti..
Numai bine.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
03 februarie 2013, 15:56:07 • actualizat 03 februarie 2013, 15:59:53 (4 ori)
pedro2767, faza e ca e chiar o problema GENERALA.
Daca deschizi mai multe aplicatii ti se inchid altele, chiar daca mai ai memorie RAM libera...
Am vazut ca poti schimba la nivel de kernel anumite valori legate de asta DAR nu m-am bagat. Am lasat asa cum a venit cu ROM-ul.
Am avut pe S2: Android 2.3, 4.0, 4.1, 4.1.2 (actual).
BTW, recomand AOKP Milestone 1 (4.1.2). F stabil. Cu CM9 (ICS) am avut probleme cu SoD (sleep of death), gaseam telefonul blocat cu KERNEL PANIC.
Acum m-am uitat si am un uptime de 31 zile si 15:15:00. Si l-am forjat (in special cu browsing), nu pot sa zic ca a stat doar in standby.
PS: eu in general am MAI MULTE taburi deschise si asta face ca browserul sa consume mai multa memorie RAM. Probabil cu o singura pagina nu se intampla.. dar eu nu asa folosesc browserul.
Daca deschizi mai multe aplicatii ti se inchid altele, chiar daca mai ai memorie RAM libera...
Am vazut ca poti schimba la nivel de kernel anumite valori legate de asta DAR nu m-am bagat. Am lasat asa cum a venit cu ROM-ul.
Am avut pe S2: Android 2.3, 4.0, 4.1, 4.1.2 (actual).
BTW, recomand AOKP Milestone 1 (4.1.2). F stabil. Cu CM9 (ICS) am avut probleme cu SoD (sleep of death), gaseam telefonul blocat cu KERNEL PANIC.
Acum m-am uitat si am un uptime de 31 zile si 15:15:00. Si l-am forjat (in special cu browsing), nu pot sa zic ca a stat doar in standby.
PS: eu in general am MAI MULTE taburi deschise si asta face ca browserul sa consume mai multa memorie RAM. Probabil cu o singura pagina nu se intampla.. dar eu nu asa folosesc browserul.
MW Lurker
459 mesaje
din 10/01/2011
45 aprecieri
03 februarie 2013, 16:15:50 • actualizat 03 februarie 2013, 16:26:26 (2 ori)
Sunt de acord cu tine DSF ,in legatura cu faza ca daca deschizi mai multe aplicatii ti se inchid altele ,...dar asa e androidul ,faza aceasta o fac si alte modele de telefon nu numai SGSII si nu din cauza lipsei de Ram ci pentru ca asa e androidul,asa este el conceput, el considera ca nu are rost sa ruleze atatea aplicatii deodata nu din cauza lipsei de ram sau a procesorului slab ci el considera ca nu le folosesti pe toate in acelasi timp si pt. a nu forja procesorul ,ca sa consume energie in plus. asta am vrut sa-i arat lui Copos ,deoarece nu vezi ce spune el : ca asa de prost sta SGSII si androidul la capitolul gestionare Ram.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
03 februarie 2013, 16:19:49 • actualizat 03 februarie 2013, 16:20:18 (1 ori)
Da, pai si eu faceam o paralela intre iOS si Android in general si am dat exemplu S2 pt ca asta il am si folosesc din 2011 cam de cand a fost lansat
. La capitolul asta iOS sta mult mai bine. Vad asta ca le am pe ambele.
Si da, inca imi place S2 si il folosesc (pe iOS nu am tot ce am nevoie). Galaxy S2 este unul dintre cele mai bune telefoane detinute de mine pana in prezent.
Si la capitolul rezistenta e "top notch", la altele aveam displayul deja spart la cate cazaturi a luat..
Si da, inca imi place S2 si il folosesc (pe iOS nu am tot ce am nevoie). Galaxy S2 este unul dintre cele mai bune telefoane detinute de mine pana in prezent.
Si la capitolul rezistenta e "top notch", la altele aveam displayul deja spart la cate cazaturi a luat..
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
03 februarie 2013, 16:24:51 • actualizat 03 februarie 2013, 16:29:29 (4 ori)
Ce vb. voi , chiar acum am facut un test, am deschis aproape toate programele, 2 jocuri si browseru, si nu mi le inchide pe nici unu.
Nu mai spun ca niciodata nu inchid aplicatiile dupa ce le folosesc!!
Poate ati umblat cumva la sectiunea "Optiuni utilizatori"
Si sa nu mai vb. cum se misca acum cu JB, ii da clasa lui Iphone!!
Nu mai spun ca niciodata nu inchid aplicatiile dupa ce le folosesc!!
Poate ati umblat cumva la sectiunea "Optiuni utilizatori"
Si sa nu mai vb. cum se misca acum cu JB, ii da clasa lui Iphone!!
Înapoi la Android OS
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter