Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Exista vreun player care sa suporte proxy? Vreau sa ascult Pro Fm live. Pe pc imi merge cu wap si ar fi misto sa mearga si pe telefon.
daca e ceva recunoscut de windows media player (wma de ex..) atunci merge cu apn wap. este un site (mobil) daor cu linkuri catre radio online. in schimb resco radio (ultima versiune are suport pt http proxy) nu merge cu apn wap, da nu stiu ce eroare de decoder.. (cu net 'real' merge)
Simple and professional audio editing in one! • Mix audio with up to six tracks on your phone • Record concerts or voice notes in lossless audio quality • Edit the audio clips with the integrated audio editor • Load MP3, WAV, OGG or FLAC audio files • Cut, copy and paste entire audio clips or sections • Apply one of the numerous effects inlcuding · Reverse · Time Stretch · Voice Change · Bass Optimizer · Equalizer · Chorus · Reverb · and more... • Extensive zooming functionality for optimal precision • Set the output directly as ringtone • Download cool Mixx Mobile projects and sounds for free • Reduced power consumption user interface
23 septembrie 2007, 13:55:03 • actualizat 23 septembrie 2007, 14:06:28 (4 ori)
Apliacatii: AlarmU - Programare alarma. fCalc - Calculator stiintific, face si grafice. MuveeShow - ...
Jocuri: Solitaire Unlimited - Peste 70 de jocuri de carti. Mahjong - Gaseste perechea. Brain Evolution - Jocuri logice. (eu nu am reusit sa-l fac full desi are ceva acolo, daca reusiti voi sa-mi spuneti si mie)
Un program care aproape ca il transforma pe SPV C600 intr-un GPS destul de folositor Map24 ::: Exista pe site-ul oficial pt. orice fel de PPC si Smartphone si se instaleaza usor, se conecteaza la internet si iti calculeaza orice ruta. Stie orice strada, oricat de micuta ar fi ea si poti selecta punctul de plecare si apoi destinatia si iti calculeaza distanta, cand si unde sa schimbi directia si timp-ul in care ar trebui sa iti ia sa ajungi la destinatie Mie mi se pare super misto programu
Este vechi,a mai zis cineva de el din primavara,chestia aiurea este ca iti trebuie si un usb flash pt.download sau cel putin asa era atunci,pt.harta parca!
am downloadat programul...atat pentru s200 cat si pentru c600. cam 2 mb are kitul de instalare, l-am pus pe s200 ,vad ca deschide conexiunea de wap..si connecting....connecting..........etc. si nu se conecteaza la tine merge?
Nu iti trebuie nici un usb flash. Eu l-am pus pe telefon, are aproximativ 2mb kitt-ul..si am folosit conexiunea de net de pe pc.. transmisa prin cablul USB Nu am incercat cu net prin edge/gprs..ca nu am setarile.. si am cartela.. si nu se renteaza..oricum pt cei care au pachete cu mb inclusi.. cred ca e super misto.. asta daca nu ai GPS Btw..ce homescreen incarcat ai