Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Il joc si eu ... am incercat toate posibilitatile si nimik ... chiar daca cumperi munitie de toate tipurile mai apoi nu sti cum s-o folosesti (insa am vazut ca daca o cumperi o utilizeaza cand intri sa vezi ce mai are ai sa vezi ca este folosita ... dar habar n-am cum) ...
Apropo ... akuma am ca nava War Galleon si toate upgrad-urile la ea ... deci navigehez fara nici o problema ...
P.S. Dar faza cea mai tare este ca acest joc este conceput pt screen-uri QVGA ... iar eu il joc pe VGA (C500) ... insa ce nu face omul ca sa joace ...
eu l-am jucat pe s200. e super jocul ,dar vad ca tot nu merge sa schimb sa trag cu altceva decat cu tunul.in schimb am putut alege dintre mai multe feluri de a trage cu 1,2,3 ghiulele.e dragut jocul
cum iti schimba tie la mine sus/jos din joystick schimba unghiul de atac al tunurilor, nu tipul de munitie... ia pune undeva jocul care il ai tu instalat, daca nu e luat de pe site-ul lui EviL... @paicu: C500 are display QQVGA, VGA inseamna 640x480... ca nava, tot War Galleon am si eu cu toate upgrade-urile...
pai din cate stiu jocul se termina oricum dupa nu stiu cati ani (ani din joc)... la sfarsit chipurile o sa-ti zica ce-ai facut in continuare, in functie de ce erai (pirat, ...etc)...
merge man http://download.windowsmobile.evonet.ro/index.php mai pica uneori evonet dar merge in mare ) momentan e picata doar interfata wap (am sters din greseala fisierul de cinfig "config.php" dar cea web merge)
Sal. Stie careva o aplicatie pt spv c600 sa pot sa fac niste casti bluetooth stereo sa mearga pe el.am inteles ca trebuie sa am profil a2dp sau un progrram ceva.