Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mi-am luat un cablu de date si cand l-am conectat la un PC mi-a aratat castile sub semnalul bateriei. Dupa ce am scos cablu nu mai dispar Cred ca s-a activat hands-free-ul , nu Dar cum fac sa il scot ca daca ma suna cineva sau daca sun pe cineva nu mai aud nimic
Nu trebuie codul asta Nici nu stiu ce face Cred ca a fost doar o problema de moment Ca l-am inchis, l-am deschis si nu mai apar castile Acum am bagat din nou cablu si nu au mai aparut castile
O sa ma bag sa actualizez ultimul soft de care tot se vorbea pe aici daca tot mi-am luat cablu Cand aveam cablul unui prieten nu am reusit, dar nu m-am chinuit foarte mult atunci
Am si eu o problema..., am un 6680 si am 2 foldere create in meniu (Jocuri Programe) si nu merg sterse, chiar daca ii dau resetare *#7370# tot nu se sterg, de la ce sa fie si nu este singura problema, chiar daca ii sau resetare cu codul *#7370# nu se intampla mai nimic setarile raman aceleasi si nu se sterge nimic din memoria telef
Da-i hard reset. Inchide telefonul si apoi apasa pe *, 3 si tasta verde, tine apasat si apoi apasa pe tasta on/off pana cand apare pe ecran "formating".
mda,am o mare problema:in urma cu o luna,la o betie de sarbatori,am sters ca idiotul tot C-ul din explorer!l-am formatat apoi,merge,insa nu pot sa mai filmez video'OPERATIUNEA NU A REUSIT' si nici sa intru pe net cu browserul lui'NU SE POATE EXECUTA OPERATIUNEA'...oare resoftarea va schimba ceva?nu de alta dar vreau sa-l vand!