Sa va povestesc peripetiile cu telefonul

M-am intalnit cu ala, i-am dat telefonul pe incredere ca a spus ca nu mai poate sa imi dea V3 la schimb ca o sa il certe maica-sa. Nu stiam ce sa fac: sa il dau, sa nu il dau. Pana la urma i l-am dat ca mi s-a parut ca e baiat de treaba. A 2-a zi l-am sunat (vineri) si nu mai raspundea la telefon. Din pacate pentru el si din fericire pentru mine mi-a dat odata telefon de pe telefonul fix de acasa. Asa i-am aflat adresa. Il sunam si pe fix,dar nu raspundea (avea numar de RDS). Dupa aia i-am aflat numarul de Romtelecom. Sambata l-am sunat pe un prieten care lucreaza la Politie si i-am spus ce mi s-a intamplat, dar nu a putut sa ma ajute pentru ca de abia luni se duce la munca. Dupa aia am sunat pe un var care i-am spus sa vina cu mine la ala acasa. Am ajuns la var-miu si l-am sunat pe fix. A raspuns maica-sa si i-am spus toata povestea. A spus sa ne intalnim sa imi dea telefonul inapoi. A venit doar maica-sa ca a spus ca el avea treaba pe undeva si nu a putut sa vina. Altceva nu putea sa minta
Bine ca s-a terminat cu final fericit pentru mine

Ii mai dadusem si 20 RON sa ii schimbe soft-ul. Dupa ce am luat telefonul m-am uitat sa vad daca e schimbat soft-ul si este schimbat

Versiunea 5.04.07 din 15-02-2006, RM 36
Cum as putea sa aflu prin alta cale ca soft-ul este cel de mai sus in afara de *#0000#

Dar pana la urma cred ca o sa il vand (Nokia 6680) si o sa imi iau un N70