Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
16 decembrie 2010, 22:46:45 • actualizat 16 decembrie 2010, 22:48:40 (1 ori)
la naiba nu inteleg..ce vreti sa spuneti...poate nu am inteles ideea....dar nu se intampla nimic cand dau clic pe bara de adrese///doar ca apare adresa saitu-lui pe care sunt...ce-i atata smecherie.? in fine deocamdata nu am intampinat nici-o problema
pai unde am scris eu ca dau clic dreapta...am dat clic pe bara si nu se intampla nimic ....special..doar ca apare adresa completa..probabil...ce-i asa mare scofala.
16 decembrie 2010, 23:24:17 • actualizat 16 decembrie 2010, 23:28:56 (1 ori)
lol inca 100 de clickuri zilnic inutile , pe anumite siteuri te intereseaza toata adresa. si cu te ajuta sa ti ascunda o parte din url? mai lipseste sa dai dublu click pe un link numai chestii noi inutile baga opera asta
16 decembrie 2010, 23:34:04 • actualizat 16 decembrie 2010, 23:43:09 (1 ori)
nu e adevarat....deci cum sa spun.....de ex.la adresa de pe mobilewave///imi apare asa //// http://www.mobilewave.ro/forum/reply.php?id=551 din care mobilewave.ro ..imi apare bolduit..parca asa se zpune..adica normal////iar restu de adresa imi apare ma nebolduit adica ceva transparenta
da spv desteptule am gasit de la inceput optiunea aia. dar de ce nu o activeaza ei din start? ca sunt destui care nu au rabdare cu pc ul etc sa caute setarea aia.