Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 16 ani
chester
MW Addicted
Ultimul acum 11 ani
simplu_m
MW Veteran
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Samsung I9000 Galaxy S

62 676 vizualizări
1 238 răspunsuri
Mad_max_f_z_m
MW Luver
130 mesaje
din 05/05/2005
11 februarie 2011, 10:36:45
Salut,

Sa va prezint ce soft am descoperit eu si sunt maxim de incantat de el.
In incercarea de a scapa de suprematia doc-darky, am incercat si au ultimate, insa la mine a avut buguri, desi l-am instalat de vreo 3 ori, si cu wipe, si fara. Nu mergea inregistrarea pe convorbire, neam. Dadea mereu FC phone, si trebuia restarttat tot telefonul. Asa am ajuns la alt rom "exclusivist" romul lui criskelo:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914859. sunt supermultumit de el, vine cu o gramada de goodies instalate, printre care si facebook, managere de fisiere, etc, si merge si nativ inregistrarea convorbirii. Pentru amatorii de scoruri, cred ca v-am batut pe toti:2100, cu lagfix activat(ext4-ext2). Se misca impecabil, totul a mers brici, singurele minusuri pe care le observ sunt ca nu are samsung apps, si nu merge videotones(nici pe js2 si js2 nu mi-a mers)
Romu vine si cu o tema super, si face wipe.

Tipu l-a luat de la 0, si asta chiar se vede; il am deabia de o zi, dar pare cel mai solid si rapid rom pe cre l-am avut pana acum, bate darky, doc, si ultimate.

Merita incercat. :coolup: :coolup:
Publicitate
Publicitate
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
11 februarie 2011, 11:21:09
Si cate versiuni noi apar in fiecare luna?
stancacosmin
Începător
6 mesaje
din 23/01/2011
11 februarie 2011, 15:49:28
va rog din suflet sa'mi da'ti un tutorial de scriere a unui custom firmware il am cumparat de la orange SGS-ul.Eventual un sfat de scriere a noului firmware cu Odin sau ce alta metoda exista mai simpla.Multumesc
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
Android 2.2.1
11 februarie 2011, 23:21:57
Eu am si acum un Darky's.De vreo 2 luni il am si a mers perfect.Imi face cu ochiul romul pus mai sus(call recorder integrat:d,stabilitate) dar... cu ginger ce se mai aude?Cand va veni ginger cred ca o sa fie explozie de romuri :))
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
12 februarie 2011, 00:18:33 • actualizat 12 februarie 2011, 00:20:42 (1 ori)
Cand am avut WM am fost pro modare din prima zi. La cateva luni puneam un rom nou si mai misto si stateam o zi sa il aranjez si sa instalez si in final foloseam prea putin di ce puneam pe acolo.
Acum nu mai vreau sa fac asta. Cu atat mai putin cand vad ca apar rom-uri in fiecare zi. Docmai ai pus unul si ti-ai facut treburile pe acolo si apare o noua versiune. Sa nu mai vorbesc de anumite erori si ciudatenii. Prefer sa ma gandesc ca am telefonul de x timp si sunt foarte multumit decat ca am romul x de ceva timp si nu mi-a facut probleme.

Sper sa apara ginger cat mai repede si sper sa nu mai fie nevoie sa ii pun lagfix. As prefera sa nu ii mai fac nici root. Imi place asa simplu si fara bataie de cap si extrem de util in orice situatie. Mail, youtube, un joc, un pdf, o pagina de net, o navigatie, un apel, un messenger, un sms, o poza, un filmulet, o stire, o informatie despre vreme, prin 3g, wi-fi, bluetooth, totul la indemana, se misca bine, arata bine (ar putea si mai bine), sta bine in mana. Chiar m-a prins device-ul asta alaturi de sistemul de operare. Se poate si mai bine dar momentan e ok.

Astept de atat de mult ginger incat am uneori impresia ca trebue sa apara honeycomb...
eddybv
Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
12 februarie 2011, 10:00:07
atatea probleme aveti :))eu nu am lagfix pe el!si intradevar am avut lag putin dar de la ultimul update de acu 2 sapt parca nu mai am stres.adevarul e ca nu am bagat mai nimic in el doar lucruri esentiale care el si folosesc..da imi merge brici nush poate nu il folosesc eu la puterea lui dar pana la urma este tot telefon si daca imi aduc aminte pt asta l`am luat sa vb cu el.in fine asta e parerea mea.nici nu am avut timp sa imi pierd noptile pe forumuri :)) doar cu voi ce mai pierd timpu da asta ca am intrat pe forum de cand a aparut topicu cu GalaxyS.Hai noroc
Blus
MW Lurker
316 mesaje
din 02/01/2010
12 februarie 2011, 10:28:14 • actualizat 12 februarie 2011, 10:30:19 (1 ori)
Daca aveti un callrecord viabil (adica sa functioneze fara difuzor activat) va rog indrumati-ma si pe mine de unde sa-l iau.Toate gasite pe market fie functioneaza defectuos pe SGS fie trebuie sa ai activ difuzorul in timpul convorbirii.
Alta problema ar fi ca z4 folosit alta data numai functioneaza cu noul rom oficial instalat de mine cu kies acum vre-o 3 saptamani.
Adica numai poate fi rootat cu z4.
ABM
MW Lurker
311 mesaje
din 15/01/2009
12 februarie 2011, 10:55:54
Blus 12-02-2011 10:28:14
Daca aveti un callrecord viabil (adica sa functioneze fara difuzor activat) va rog indrumati-ma si pe mine de unde sa-l iau.Toate gasite pe market fie functioneaza defectuos pe SGS fie trebuie sa ai activ difuzorul in timpul convorbirii.
...........
Incearca aplicatia de telefon cu inregistare incorporata de aici
http://www.multiupload.com/VKKMAVH9DI
E un add-on pentru tema VA GREEN de fapt, linkul spre aplicatie e dupa screenshoot-urile din pagina amintita: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=864112
Alin
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
12 februarie 2011, 15:47:27
Salutare! Dupa ce am reusit sa citesc tot topicul, macar sa-mi fac si eu o idee :wallbesh: , pot sa spun ca mai am de invatat. Curios e faptul ca, eu am luat telu de la orange saptamana trecuta si a venit cu Froyo 2.2, nu cu eclair.
Ce pot sa spun? La prima vedere e efectul WOW. :wow:
Sincer nu ma asteptam sa primesc atat de mult de la un gadget. Adica , tehnologia a batut cale lunga, de cand eram eu fan Windows Mobile cu al meu SPV C600. Dar destul off topic. Telefonul se misca superb. Nu prea am inteles eu care e treaba cu lagul asta. Eu nu il sesizez sau e prea mic sa-mi pese sau sa observ. Sa ofer mai multe detalii legate de firmware: Versiune firmware 2.2 ; Versiune banda de baza I9000XXJPP si numar versiune FROYO.XFJP9.Am instalat o gramada de chestii pe el si nu am avut probleme, pana acum... La capitolul jocuri e superb. Am instalat mai toate jocurile gameloft 3d actuale(asa zisele HD games), si am avut probleme doar cu Asphalt 5. In Quadrant a scos in jur de 850 de puncte si observ o limitare aici, dar avand in vedere ca nu i-am facut nimic gen rooting sau fixuri, e normal. Ma gandesc ca daca ii fac un speed up si bateria se duce mai repede, si sincer in jocuri nici nu maraie, totul merge foarte bine. Bateria tine o zi daca nu il lasi din mana, si 2 zile lejer pentru o utilizare normala.
GPS-ul s-a conectat imediat, cu Wifi nu am avut probleme, si daca netul e bun duce si telu. Ce pot sa zic. Sunt total multumit de el.
:coolup:
ionutz_joe2009
MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
12 februarie 2011, 16:10:02 • actualizat 12 februarie 2011, 16:15:02 (2 ori)
Nu.Daca ii pui lag fix bateria va tine mai mult in conditiile in care aplicatia pt lag fix este reusita.Probabil daca ii faci overclock va tine mai putin bateria.La mine cu lag fix consuma cam 2% pe noapte.
Am si eu o intrebare pt cei care au pus ultimele romu-ri si eu pe el internet de la operator.S-a simtit vreo imbunatatire a calitatii internetului?Uneori chiar daca am semnal full internetul nu merge bine la mine.Eu am Vodafone in el.Fratele meu are tot Vodafone in Iphone 4 si in acelasi loc el poate folosi internetul fara probleme si eu uneori nu.
Alin
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
12 februarie 2011, 17:08:03
Eu am net de la Orange, si prind semnal HSDPA, ...nu am probleme cu netul deloc. Chiar se misca bine.
Blus
MW Lurker
316 mesaje
din 02/01/2010
12 februarie 2011, 17:14:25
ABM 12-02-2011 10:55:54
Blus 12-02-2011 10:28:14
...........
Incearca aplicatia de telefon cu inregistare incorporata de aici
http://www.multiupload.com/VKKMAVH9DI
E un add-on pentru tema VA GREEN de fapt, linkul spre aplicatie e dupa screenshoot-urile din pagina amintita: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=864112
Din pacate nu functioneaza... probabil trebuie root
Iar eu nu vreau sa umblu la room-ul original.
ABM
MW Lurker
311 mesaje
din 15/01/2009
12 februarie 2011, 19:11:14
..........
Din pacate nu functioneaza... probabil trebuie root
Iar eu nu vreau sa umblu la room-ul original.
Da, cred ca trebuie ROOT si poate ca depinde si de versiunea de firmware ce o ai. Adevarul e ca eu prin definitie fac ROOt la telefon ..., unele ROM Custom au inclus deja varianta de telefonie cu inregistrare direct in ROM.
eddybv
Începător
35 mesaje
din 30/08/2010
13 februarie 2011, 09:28:24
Iounte si eu am probleme cu netu :)) parca era o perioada cand mergea f bine acum sa mor eu ca nu mai pot sa fac nimic...!si pe google se chinuie..nush eu il folosesc mereu in 2g poate daca bag 3g reteaua mere mai bine da oricum ceva nu e in regula :))
Publicitate
Publicitate
autor subiect #690
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
13 februarie 2011, 13:28:32
A fost anuntat Samsung Galaxy SII oficial, la pre-show-ul MWC
http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/02/galaxy-s2-official-photos-revealed/gsmarena_005.jpg

As cam vrea si eu unul.
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
distinctflow
acum 13 ani
18
3 746 vizualizări
Problema Samsung Galaxy I9000 în Samsung Galaxy S  
Deschis de kta212323 ⋅ acum 15 ani 1 2
piticot20
acum 15 ani
0
577 vizualizări
Preluare apeluri Samsung Galaxy S I9000 în Samsung  
Deschis de piticot20 ⋅ acum 15 ani
Blandu
acum 15 ani
1
1 067 vizualizări
problema samsung i9000 galaxy s în Samsung Galaxy S  
Deschis de diskem ⋅ acum 15 ani
Geopsi
acum 15 ani
4
832 vizualizări
nokia n97 ,nokia X6,Samsung I9000 Galaxy S sau samsung i8910 omnia HD? în Nokia  
Deschis de ulxx ⋅ acum 15 ani
chester
acum 16 ani
1
1 997 vizualizări
Samsung Galaxy S i9000 în Trash  
Deschis de flomec ⋅ acum 16 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.035⋅4⋅0