Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
si pasii care trebuie facuti sunt: 1. dezarhivati in PC 2. copiati folderul IGO si "iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX_tangbohu_jnorbi.apk" in radacina telefonului(sdcard) 3. rulati iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX_tangbohu_jnorbi.apk 4. faceti setarile care le cere. GATA! Bafta
Alte harti decat cea a Romaniei ai? Cumva versiunea asta include si speedcams
stiti pe unde se gasesc accesorii pt el?am vazut un suport de birou care tine telefonu orizontal si e smecher rau:D da nu am gasit de vanzare pe net decat unu BLISTER ...poate stiti voi ceva:D
stiti pe unde se gasesc accesorii pt el?am vazut un suport de birou care tine telefonu orizontal si e smecher rau:D da nu am gasit de vanzare pe net decat unu BLISTER ...poate stiti voi ceva:D
Voi ce folositi pentru ceas si vreme?...Eu am facy widgets pro, dar nu stiu ce se intampla ca de fiecare data cand restartez sau ies dintr-un joc de exemplu pierd starile aducandu-ma la setarile initiale(ceas digital si data ,fara vreme).
Voi ce folositi pentru ceas si vreme?...Eu am facy widgets pro, dar nu stiu ce se intampla ca de fiecare data cand restartez sau ies dintr-un joc de exemplu pierd starile aducandu-ma la setarile initiale(ceas digital si data ,fara vreme).
Am incercat sa-l instalez si eu dar nu-l pot ridica mai sus(ramane centrat pe mijloc) si nici ora n-o pot schimba
Widgetul ocupa in mod normal 1 pagina. Pentru al putea scala e nevoie sa utilizezi un Launcher ce permite scalarea widgeturilor: LauncerPro Plus sau ADW.Launcer!
Eu am luat un cablu care era varza.Toate legaturile erau nasoale si in plus avea cablu de 75 ohmi pe mufa galbena pe care la mine venea audio (L si R fara masa),am muncit o ora ca sa le verific si sa le pun dupa schema pusa de abm(toate firele le-am taiat) si la sfarsit nu mi-a placut pt ca a iesit un mare musuroi de scoci desi mergea.Apoi am luat un cablu tot de 5 lei Din Metro Baneasa care surpriza!A mers fara sa modific nimic.
Pt cei care folosesc mess-ul de la yahoo:Trebuie neaaparat dat sign out.Aplicatia tot ruleaza daca nu mai este vazuta in task manager deci are ceva gen push notifications si de aia poate la unii se consuma bateria atat de repede.Valabil si pt aplicatia pt mail de la yahoo care si ea ruleaza intruna chiar daca este inchisa(push notifications).Astazi am observat cand am intrat pe alt id si am observat ca celalat id al meu era online de pe telefon desi telefonul meu era in sleep cica.Telefonul trebuie sa consume intre 1% si max 2% pe noapte din ce am vazut pe xda si este adevarat pt ca la mine cam 1% mananca pe noapte.
Am si eu o mica intrebare .....
Tot de ceva timp de cand am pus gherutele pe acest model .... testez la greu Task Kill....
Ce versiune si ce anume exact imi recomanzi ...
Plus nu stiu ce versiuni folositi eu m-am jucat cu el am modificat registrii din KIES si am pus 2.2.1 din alta tara.