Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
15 ianuarie 2008, 13:11:47 • actualizat 15 ianuarie 2008, 13:12:01 (1 ori)
baieti disper subtitrare pe 2 cd-uri la american gangster nu stiti de unde descarc si eu ? am luat vreo 4 pana acum si toate traduc dupa 4 -5 secunde ... ce mama naibi?
subtitrari gasiti pe titrari.ro faceti cont si aveti versiuni pe fps...pe nr cd-uri..etc..eu am gasit pt orice film acolo..conteaza fps-ul compatibil...culmea am gasit si variante facute special pt filmele hd 720p....daca redati cu bsplayer e simplu chiar dca e decalaj...puteti sincroniza...doar dacae acelasi fps
merciiiiiiiii... ce bine o prinde ..cred oricum am vreo 6 subtitrari acum la american gangster..si acum mai rau..dupa ce ca traduce dupa cu vreo 5 secunde nu suporta nici diacratice ..si doar am dat ca font arial..
Pentru chestia asta exista o chestie simpla: editezi in Notepad. De exemplu eu am luat subtitrare pentru Oliver Twist, si la caractere romanesti ("s" ca in "scoala", "t" ca in "teava" etc) imi afisa niste simboluri. Ei bine, in notepad exista ceva in genul "replace xxx with yyy", la xxx scrii simbolul, la yyy scrii litera (de exemplu, am inlocuit "s" din "scoala cu "s" din "sirop"). Nu dureaza mult, iti inlocuieste ce vrei tu in doar cateva secunde.
Pentru a fi afisate diacriticile dintr.o subtitrare, folosind BSPlayer, va trebuie un font care suporta diacritice (de exemplu Arial), apoi faceti click dreapta pe fereastra principala sau cea de redare, si alegeti Subtitle/Subtitle properties/Font. Aici observati ca la la Script este selectat Western ca default, daca veti selecta Central European vor fi afisate diacriticile in loc de simbolurile alea.ti inlocuieste ce vrei tu in doar cateva secunde. [/quote]