Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Salut Am nevoie de un soft de recovery/ format pentru memory card. Nu mai pot sa vad cardul, nici in telefon, nici in card reader, dupa ce am facut back-up.
Am gasit un soft shareware de recovery, cu care pot sa vad fisiere ce le-am sters acu vreo 3 luni , dar nu-l pot folosi fara sa-l platesc...
da stiu ca nu mai merge ... nu il poti nici formata nu ii poti face nimic ... pt a rezolva aceasta problema deschide cardul cu win hex si dai inlocuieste totul cu 0000 ... apoi il formatezi si o sa iti mearga
vreau si eu, va rog, o imagine a unui wm, oricare, doar pt a-l putea pune pe card, si instala in tel, sa scap de ecranu bootloader. am incercat toate linkurile de aici, si nu mai merge nici unu.
salutare sunt si eu nou pe aici akuma de curand am cumparat un c500 si am incercat sa ii fac backup la rom exact toti pasi ... am facut un backup pe un card de 1Gb si cand sa il fac la dimenisunea originala aici ii problema si nu ii dau de capat,astept un raspuns stima