cutia continea, 1 caticica "getting started", inca una mai micutza neagra (nu shtiu desprea ce-i vorba in ele ca nici macar nu le-am deschis), handsfree, incarcator shi numai 1 cablu, cablu de la incarcator il foloseshti shi la PC, cum sa explic.. practic itzi da un cablu USB-miniUSB, si incarcatorul are o mufa USB la care cuplezi cablu shi itzi incarci telefonul.
nu avea un CD de instalare, mi se pare ciudat (oricum asa de mica ii cutia de nu ar fi intrat un CD)
GPS ? dupa ce am instalat vreo 4-5 versiuni de IGO, am nimerit una care chiar merge (8.3.4) se mishca foarte bine. Telefonul vine cu un soft care se numeste "Quick Gps" cu care te conectezi la net si ishi downloadeaza o lista cu satelitzi din zona in care te afli. Cu ajutorul acestui soft isi face loockup la satelitzi in aprox 10 secunde, deci rapid.
Bateria la fel ca la P3450 3-4 zile
Camera? Dezastru! eu nu cumpar un telefon ptr camera, am alte pretentzii de la el, dar asta ii chiar penala!
imagine facuta seara pe la 17:40 in camera nu era prea multa lumina.
Ziua este OK camera, dar cum se insereaza... PRAF !
Asa-mi place interfatza de la windows, se mishca foarte bine, este colorat, frumos !
Oricum eu sunt Foarte incantat de telefon !