Salut
Am un HTC TOUCH 2 dar e pe orange si knd introduc cartela de vodafone imi cere unlock code....
imi puteti spune unde il pot decoda sau cum,si cam kt mar ajunge(in Iasi).
Edited by Mishulica at 17-02-2010, 22:39
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Decodare HTC TOUCH 2
2 738 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Decodare HTC TOUCH 2"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
17 mesaje
din 28/07/2007
24 mai 2010, 18:43:44
ai reusit sa il decodezi? am un cod de decodare si sunt curios daca merge pe orice htc touch 2. la mine a mers..
MW Veteran
667 mesaje
din 25/12/2008
24 mai 2010, 20:08:35
nu cred ca merge dar baga-l in inboxul meu si-l incerc
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
24 mai 2010, 22:55:14
eu lam decodat pe al meu aici http://mega.sim-unlocker.com/ro/ am dat 15 euro prin paypal si a mers fara probleme.acum pot baga orice sim in telefon
Înapoi la Decodari
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter