Astazi insa a inceput sa se repete acest lucru din ce in ce mai des,si intr-o maniera alerta,adica nu mai dureaza 1-2 secunde si are o intesitate mult mai ridicata,fata de ieri.
Ceea ce e si mai ciudat este faptul ca se intampla cu precadere cand este intuneric in mediul in care se afla telefonul sau uneori cand vorbesc la telefon.
Dar sa explic mai pe larg in legatura cu faza lumina/intuneric,adica ceea ce am constatat in urma "testelor" efectuate astazi
So in prezenta luminii solare daca apas pe orice tasta se aprinde displayul,insa tastatura ramane stinsa.
Insa daca trec de la lumina la intuneric brusc,dupa aproape o secunda se aprinde si tastatura si incepe sa palpaie impreuna cu displayul.
Dar sa spunem ca asta e irelevant
Asa ca am incercat cu lumina artificiala(veioza),si in prezenta luminii de la bec,atunci cand deblochez telefonul/intru in meniu etc se aprinde diplayul insa tastatura ramane stinsa.
Idem ca la lumina solara,daca sting brusc veioza dupa circa o secunda se aprinde si tastatura telefonului si incepe sa palpaie impreuna cu displayul
Stiu ca inainte nu era asa
Si am testat si pe N82 si pe nokia 2760,tastatura trebuie sa se aprinda in orice caz,nu are importanta daca este zi/noapte.In prezenta intunericului tastatura se aprinde instantaneu,dar incepe sa palpaie imediat
Telefonul l-am cumparat acum un an,acum sper sa gasesc bonul,ca nu stiu pe unde l-am strans,si cine stie daca ar putea trece in garantie acest defect

Ce ar putea fi??O problema software/hardware ??
Edited by Mishulica at 22-12-2010, 22:44
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Opera Mini