Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
probleme cu bateria nokia n97mini
478 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "probleme cu bateria nokia n97mini"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
1 mesaje
din 04/07/2013
04 iulie 2013, 21:55:48 • actualizat 04 iulie 2013, 21:57:13 (1 ori)
salut!scuze daca am gresit categoria sau ceva,sunt nou si e prima mea postare,dar chiar sunt disperat.mi-am cumparat un nokia n97 mini second hand si am o problema cu bateria.adica: il incarc o noapte,a doua zi de dimineata imi arata bateria full,scriu 10-15 mesaje,sau ascult o melodie sau intru 5 minute pe internet,imi arata bateire descarcata si se opreste telefonul.il aprind din nou,baterie descarcata,se stinge.il las 10-15 minute stins,il aprind,baterie incarcata complet,ma tine bateria in jur de 3 ore,apoi se stinge din nou,il bag la incarcat 2-3 ore,in 10 minute bateria goala...chiar sunt nervos pe problema asta pentru ca ma lasa bateria cand mi-e lumea mai draga si habar nu am ce sa fac....aveti idei ceva?..va rog mult de tot
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
04 iulie 2013, 22:08:24
Salut.
Bateria pare sa fie uzata.. cumpara o baterie noua.
Bateria pare sa fie uzata.. cumpara o baterie noua.
MW Lurker
200 mesaje
din 17/01/2011
Opera Mini
degeaba cumpara alta.e vorba si de puterea ei.pt modelul asta una de 1250mA e suficient.
Înapoi la Probleme hardware
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter