Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 17 ani
lucrob222
Începător
Ultimul acum 13 ani
relu
CleanUP Crew
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Problema Samsung Omnia

30 809 vizualizări
851 răspunsuri
adyy35
MW Liker
95 mesaje
din 05/03/2009
17 noiembrie 2009, 20:36:29
salut
pentru cei care au wap de la orange
ati reusit sa vedeti ..bebe tv sau sa ascultati radio live cand intrati in wap?
daca da...poate o solutie si ptr. mine
mersi
Publicitate
Publicitate
robik007
Începător
28 mesaje
din 16/11/2009
20 noiembrie 2009, 23:45:53
sal... o problema mica: cand sta inchis si cand nu prea umblu pe el (doar il deschid si ma uit la ecran de ex) am semnal full la retea... ee, cum fac ceva pe el, umplu prin programe semnalul incepe sa scada dupa care mai creste si iarasi scade si tot asa pana nu mai umblu pe el. de la ce sa fie oare? i-am dezactivat si 3G si HSDPA. ms
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
Symbian
21 noiembrie 2009, 04:59:42
Pare instabil. Poate nu are ram sau cpu destul de liber
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
21 noiembrie 2009, 12:03:20
Probabil ca s-a mai discutat dar eu nu am mai intalnit chestia asta pana acum. Aseara am dar un hard reset si s-a dereglat complet ecranul. Am incercat sa fac un align screen dar fara succes. Intra intr-o bucla si tot asa face pana ma plictisesc eu. Acum am bagat win-ul facut de steff si nu pot trece de align screen...
Ceva solutii?! Va rog e urgent!
traian23
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
21 noiembrie 2009, 14:05:46
s-a mai discutat aici dar din pacate nu cred ca exista alta modalitate decat schimbarea touchscreenului...
alex1226
MW Lurker
225 mesaje
din 07/09/2008
21 noiembrie 2009, 14:08:24 • actualizat 21 noiembrie 2009, 14:13:43 (1 ori)
@chester schimba touch, nu te mai chinui, daca ai garantie si mai bine.... eu asa am procedat dupa vreo 2 zile de chinuiala...trimis vodafone garantie si in 10 zile e ca nou!!!!
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
21 noiembrie 2009, 14:43:03
Surpriza! Exista o modalitate. De fapt 2 combinate care vor rezolva problema.  :D Am scris un tutorial. Asteptati si o sa vedeti  :D
drkafer
Începător
11 mesaje
din 27/10/2009
25 noiembrie 2009, 10:27:13 • actualizat 25 noiembrie 2009, 10:30:59 (2 ori)
Buna la toata lumea

Am o problema care ma depaseste poate ma ajuta cineva.
De juma de an folosesc tel. ca agenda mai precis calendaru pe care o sincronizam cu calculatoru si notebook-ul fara probleme.Acuma in schimb cind sincronizez tel. cu calc. daca las sa se sincronizeze toate datele adica Contacte Calendar Mail Tasks ...se blocheaza sincronizarea la datele de Calendar dupa ce scot cablu de date telefonu face figuri se misca incet nu deschide aplicatia Calendar.
Ce am observat .:
Daca incerc sa resincronizez si a 2-oara calc. cu tel. nu mai gaseste tel. si refuza sa se conecteze , dupa un hard reset si stergerea tel. din setarile activesync. se gasesc una pe alta.
1. Resetarea soft a telefonului nu rezolva problema cu miscarea inceata ba mai mult se agreaveaza se blocheaza si mai multe aplicatii de pe telefon.
2. Dupa Hard reset daca sincronizez numa datele de contact si mail e OK , daca dau sa sincronizeze si datele de calendar se blocheaza din nou.
3. Am reinstalat M.Outlook xp (cu care a functionat juma de an ) nimica , am incercat si pe notebook aceeasi blocare la datele de calendar (baza de date a fost transferata in prealabil cu un stich pe notebook)
4. Am instalat M.Outlook 2003 aceeasi problema.

Nu mai inteleg nimic, unde sa fie problema de ce numai la datele de calendar face figuri ,de citeva ori a aparut raspuns de la activesync ca incearca sa rezolve o problema de conexiune dar nimica.

Momentan cind leg telefonu de calc. se sincronizeaza doar datele de contact dar am nevoie mare si de datele de calendar cum sa fac a mai ramas sa reinstalez sistemu de operare de pe calc dar cu asta as astepta.

Multumesc anticipat
mariusFM
Începător
3 mesaje
din 25/11/2009
25 noiembrie 2009, 14:22:39
Salut,de o saptamana sunt mandru posesor de omnia 16gb,toate bune si frumoase pana aseara cand l-am scos de la incarcat (cu incarcator, nu usb)si ecranul nu s-a mai stins.Am controlat battery power si imi arata: turn off device - 1 minut;turn off backlight if device is not used for 10 sec..este bifat si o face ....dar de stins complet dupa 1 min nu mai vrea,am incercat si cu 2,3....minute.Pot sa sting ecranul,apasand tasta de inchis/deschis (cea cu led) trecandu-l in sleep...dar e destul de enervant si mai si uit.L-am restartat (cu gaurica),am scos bateria,am debifat si bifat la loc,am inchis/deschis,am bagat incarcatorul si usb....si ecranul tot nu se stinge.

Daca cineva stie o solutie la problema, eu si bateria telefonului meu va ramanem recunoscatori!

Multumesc
peter73
Începător
22 mesaje
din 23/09/2009
25 noiembrie 2009, 14:31:47
@mariusFM:
Update la DXIA5, vezi ca sunt o multime de informatii pe forum despre cum se face.
mariusFM
Începător
3 mesaje
din 25/11/2009
25 noiembrie 2009, 17:14:12
@peter: multumesc de sfat;ma gandesc si la update, al meu e DXHH3,dar nu cred ca asta e rezolvarea reala la o asemenea problema.Intre timp am vorbit prin microfon+casti si de la scoaterea mufei a revenit la normal.Cred ca e ceva legat de mufa

Multumesc
mariusFM
Începător
3 mesaje
din 25/11/2009
25 noiembrie 2009, 18:32:24
Se pare ca o minune tine doar o ora :)) ...jucandu-ma prin meniu, deodata a disparut bara start cu tot ce are pe ea (si nu e prima data),dupa restartare apare bara dar nu mai se stinge ecranul.
Dany_boy
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
25 noiembrie 2009, 21:24:35
pff...din ce citesc aici...imi dau seama ca telu asta e plin de probleme grave...probleme ce apar din senin...il scoti de la incarcat si se arde ecranu...apar pete pe display..nu se aude..aiurea...vroiam sa imi iau unul ...dar...dupa cele citite aici..nici gand :) .Pacat..e un telefon chiar dragut ...
oana2009
MW Veteran
608 mesaje
din 23/11/2008
25 noiembrie 2009, 23:08:45
:lol: :lol: :lol: :lol: Sincer ma bufneste rasul cand citesc....telu asta e plin de probleme grave...Eu una cred ca ori l-ati cumparat deja second si bulit ori nu stiti sa il folositi...sincer nu stiu de ce eu sau alti membrii ai acestui forum nu am avut probleme dinastea...in afara de a schimba si noi touchul sau alte chestii normale nu am intalnit...si pentru mine este primul telefon cu win mobile dar din cate imi dau seama fata de altii ma descurc....ce nu stiu mai bine intreb si recunosc ca nu sti...dany nu vreau sa o iei personal nu ma refer numai la tine...sunt multi care au facut astfel de afirmatii....eu una recunosc ca nu sunt asa de priceputa dar macar intreb sau nu fac ceva care sa ii dauneze...scuze de off dar simteam nevoia sa spun asta  :D
Publicitate
Publicitate
steff195
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
26 noiembrie 2009, 11:21:48
Eu unul nu i-am schimbat decat carcasa... din motive evidente  :D ... dar tehnic nu am avut probleme cu el. Foarte bun modelul. Inca nu renunt la el, desi eram tentat in favoarea HD2...
Acum depinde si de cine umbla cu el. Am mai scris si pe topicul Samsung Omnia... nu ma mai obosesc sa conving pe nimeni... asa e, nu e bun, luati-va ce vreti, dar nu mai comentati aiurea daca nu stiti sa utilizati... :hmm:
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cikyu
acum 12 ani
5
472 vizualizări
PROBLEMA SUNET SAMSUNG OMNIA I8000 în Samsung  
Deschis de Adrian21 ⋅ acum 12 ani
facedown
acum 16 ani
0
280 vizualizări