Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema Samsung Omnia
30 809 vizualizări
851 răspunsuri
Linkuri topic "Problema Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
07 noiembrie 2009, 23:33:58
Multumesc mult catalinj... sincer iti spun ca nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac asta... la pc e mult mai simplu... doar un singur click
MW Lurker
233 mesaje
din 12/08/2009
08 noiembrie 2009, 09:38:28
salut am un samsung omnia si cand dau reset la telefon imi apare :" the file 'pc start' cannot be opened. either is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. if the problem persist , try reinstaling or restoring this file. ". ma poate ajuta cineva.? multumesc .
MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
12 noiembrie 2009, 23:05:53
Buna din nou, stie cineva daca se poate conecta omnia la net prin active sync? si daca da va rog spuneti si mie cum fac asta... Eu din cate am mai auzit s-ar putea dar nu am idee cum...
MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
12 noiembrie 2009, 23:19:54
Am rezolvat...
ceea ce nu incercasem niciodata a fost sa ma conectez la active sync si sa intru pe net de pe telefon pur si simplu....
)
ceea ce nu incercasem niciodata a fost sa ma conectez la active sync si sa intru pe net de pe telefon pur si simplu....
) MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
12 noiembrie 2009, 23:33:43
stie cineva cum pot intra pe net cu internet explorer? acum nu pot sa intru decat cu o versiune de opera mobile instalata de mine pentru ca nici cea preinstalata nu merge...
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
Opera Mini
fara detalii mai exacte despre problema iti pot spune doar sa verifici setarile de net si sa te duci in setari, connections, browser connection si sa selectezi acolo internet sau my internet, sau unde ai facut tu setarile...
MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
13 noiembrie 2009, 22:17:45
Pai chestia este ca nu am facut eu nici o setare... adica nu am umblat deloc la setari. Cand l-am luat avea setari deja facute cred si de asta mergea dar acum dupa ce i-am facut update de ROM nu mai merg browserele care erau preinstalate. (Deci telefonul l-am luat din italia de la TIM la liber si eu sunt pe Orange, pana sa ii rescriu ROM-ul mergea totul ok...) Precizez ca acum am instalat versiunea DXIA5, ROM-ul asta mi se pare cel mai stabil din cate am incercat...
MW Luver
114 mesaje
din 01/10/2009
13 noiembrie 2009, 22:52:10
kosminnn, oricum pot sa te lipsesti: Opera si Skyfire sunt mult mai bune...Părerea mea, vorba ceea
MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
13 noiembrie 2009, 23:41:47
Este si asta oarecum adevarat, dar, pe mine ma "irita" sa stiu ca nu imi merg browserele preinstalate... Fiecare cu "pasaricile" lui... Eu nu suport sa stiu ca am ceva in telefon care nu functioneaza in regula si mereu incerc sa fac tot ce imi sta in putere sa rezolv problema dar se pare ca uneori ma depaseste si atunci cer ajutorul si altor persoane...
Începător
7 mesaje
din 14/11/2009
14 noiembrie 2009, 22:36:18
am si eu o problema ciudata cu Omnia i900 , nu ma lasa sa copiez in my storage imi da o eroare
Începător
1 mesaje
din 15/11/2009
15 noiembrie 2009, 12:44:02
salut.am si eu o problema care ma scoate din minti cu samsungu'meu.e vorba despre volumul soneriei care poate fi reglat fara probleme atata timp cat am la ringtone o mel care a venit cu tel.daca schimb si pun o mel bagata de mn pe tel,format mp3, se aude foarte incet si volumul nu poate fi modificat.pot sa dau la max sau la min ca nu se intampla nimic.aveti idee,ce tre sa fac sa pot modifica volumul??
Începător
28 mesaje
din 16/11/2009
16 noiembrie 2009, 23:26:25
salut! am si eu o problema. cand il deschid imi cere o parola pe care am uitat-o din pacate. cum pot rezolva aceasta problema? daca ii dau reset sau hard reset afecteaza sistemul de operare sau alte probleme care pot aparea dupa? ce ii pot face. va rog spuneti-mi si mie ce sa fac. ms mult.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
16 noiembrie 2009, 23:32:28
@robik007 sigur nu l-ai ciordit? Glumesc
Nu,daca-i dai hard reset,(numai sa-ti permita asta) nu-ti afecteaza SO...Iti pune doar o copie fresh al windows-ului
Da-i bataie
Nu,daca-i dai hard reset,(numai sa-ti permita asta) nu-ti afecteaza SO...Iti pune doar o copie fresh al windows-ului
Da-i bataie
Începător
28 mesaje
din 16/11/2009
16 noiembrie 2009, 23:39:27
nu l-am ciordit
)) nici nu l-am cumparat inca... m-am intalnit azi cu unii sa il vad si eu cum arata si au uitat parola telefonului si se chinuiau sa isi aduca aminte
)) au zis k intr-o zi o sa il faca dar am mici dubii in ceea ce priveste calitatea telefonului. asa-i? telefonul arata bine... si inca ceva: peste ecranul touch are cumva un ecran de protectie micutz sau este direct touch screen-ul? e cam zgariat. ms mult pentru raspuns.
)) nici nu l-am cumparat inca... m-am intalnit azi cu unii sa il vad si eu cum arata si au uitat parola telefonului si se chinuiau sa isi aduca aminte
)) au zis k intr-o zi o sa il faca dar am mici dubii in ceea ce priveste calitatea telefonului. asa-i? telefonul arata bine... si inca ceva: peste ecranul touch are cumva un ecran de protectie micutz sau este direct touch screen-ul? e cam zgariat. ms mult pentru raspuns. Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
16 noiembrie 2009, 23:52:21
@robik007 posibil sa aiba o folie de protectie ,in cazul in care fostu' propietar a avut grija s-o puna. Incearca cu unghia intr-unu' din colturi...ar trebui sa se dezlipeasca...daca nu,inseamna ca n-are si atunci zic ca n-are rost sa te complici...decat daca-i foarte ieftin si eventual iti pui tu alt ecran.
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter