Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Am si eu o mica problema cu semnalul. Am mutat de la 6.1 la 6.5 si tot nimic, no signal. Nu e de la cartela, ea merge bine intr-un alt telefon, si nici alta cartela in al meu nu ia semnal. Reusesc sa prind daca dau disable phone si iar enable semnal, tine putin pe modul E (pot sa sun), dupa care trece pe G (iconita cu tipul semnalului) moment in care nu mai pot suna. Si in cele din urma cade de tot.
A mai patit cineva ceva de genul asta? N-am dat cu telefonul de pereti, deci daca s-a suparat s-a suparat din alte motive .
Am si eu o mica problema cu semnalul. Am mutat de la 6.1 la 6.5 si tot nimic, no signal. Nu e de la cartela, ea merge bine intr-un alt telefon, si nici alta cartela in al meu nu ia semnal. Reusesc sa prind daca dau disable phone si iar enable semnal, tine putin pe modul E (pot sa sun), dupa care trece pe G (iconita cu tipul semnalului) moment in care nu mai pot suna. Si in cele din urma cade de tot.
A mai patit cineva ceva de genul asta? N-am dat cu telefonul de pereti, deci daca s-a suparat s-a suparat din alte motive .
Merci.
am avut probleme asemanatoare: pterdea semnalul aiurea(unde pe alt telefon aveam 3G), iar transfer de date aproape nu puteam face. l-am dat la garantie, au schimbat MB si acum merge ceva mai bine. concluzie: ia-ti alt telefon (eu am luat htc touch2 si e muuult mai bine)
exista un adaptor mini-usb la jack 3.5 ? sau ce casti as putea sa folosesc la P552, pentru ca cele cu care vine sincer sunt mai mult handsfree decat casti ? ms
ar fi super sa puna cineva un post cu toate versiunile facute de abm ca sa stim de unde putem alege ca topicul este foarte stufos si e greu de cautat. inca oscilez intre a incerca alt rom si de a cumpara alt telefon. partea proasta e ca imi expira abonamentele peste multicel si mai am d tras cu asta desi ma omoara ideea.acuma si-a facut de nebun un restore point si indiferent daca sterg sau primesc mesaje isi revine l data d 26 dupa un restart. e de pomina tel asta si softul este varza.... sper cat de curand la un touch 2 sau un nokia 5230-oscilez intre ele.
28 ianuarie 2010, 00:30:30 • actualizat 28 ianuarie 2010, 00:33:01 (1 ori)
@JolyJoke despre HTC touch2: il am doar de 3 luni, inca nici o problema. pe scurt, puncte tari: bateria - tine 2-3 zile vorbit vreo 3 ore /zi, mail, date si frecat cu alte utilitati; wm6.5 care nu s-a blocat deloc im 3 luni si l-am frecat ceva; ecranul imi pare ok fata de altele pt rezolutia lui. pct. slabe: pare fragil (l-am trantit de cateva ori si e inca k), camera, nu are tasta tip Joystick (te plimbi mai greu prin meniuri daca ai degete groase; ori cum, la toate astea il bate pe p552 (are si wifi) ceva mai mult aici: http://www.mobilewave.ro/forum/topic-4671.html
ar fi super sa puna cineva un post cu toate versiunile facute de abm ca sa stim de unde putem alege ca topicul este foarte stufos si e greu de cautat. inca oscilez intre a incerca alt rom si de a cumpara alt telefon. partea proasta e ca imi expira abonamentele peste multicel si mai am d tras cu asta desi ma omoara ideea.acuma si-a facut de nebun un restore point si indiferent daca sterg sau primesc mesaje isi revine l data d 26 dupa un restart. e de pomina tel asta si softul este varza.... sper cat de curand la un touch 2 sau un nokia 5230-oscilez intre ele.
si care versiune o recomanzi? e vreuna de 6.5 fara probleme?
28009 fara java, respectiv 23518 mi s-au parut mai stabile. Ultimul are si office 2010 inclus si posibilitate de receptie email de pe yahoo, gmail etc.
28 ianuarie 2010, 11:47:09 • actualizat 28 ianuarie 2010, 11:48:14 (1 ori)
mai dar nu reusesc sa il instalez. Apas tasta jos+aia de stins telefonul, nu? Are ceva daca mai am fisiere pe card? Vad ca nu face nimic! Conectat la pc pe modul avtiv synk sau card reader, cred ca acriv synk ca altfel nu are telefonul acces la card, nu? Gata ii dadui!
mai dar nu reusesc sa il instalez. Apas tasta jos+aia de stins telefonul, nu? Are ceva daca mai am fisiere pe card? Vad ca nu face nimic! Conectat la pc pe modul avtiv synk sau card reader, cred ca acriv synk ca altfel nu are telefonul acces la card, nu? Gata ii dadui!
Tasta JOS (de la "butonul" central, cel cu 4+1 pozitii), apasa pe partea inferioara si tine apasat. In acest timp apesi si eliberezi soft reset (butonul din gaurica din dreapta mufei USB). In momentul aparitiei meniului bootloader poti elibera si butonul JOS si sa urmezi instructiunile. MARE ATENTIE SA NU SE INTRERUPA SOFTAREA!. DACA SE INTAMPLA NU INCERCA SOFT RESET SAU HARD RESET CI IA DE LA INCEPUT SOFTAREA! In tot acest timp telefonul trebuie sa fie conectat la PC prin cablul USB pentru a se asigura ca este suficient curent pentru softare.
Reusi, scrisai mai jos, eu apasam tastele cu el aprins ). Am cateva intrebari, meniul ala de la pagina de inceput se poate modifica?Adica sa pun alte chestii acolo, browserul micsoreaza anumite parti de text si mareste altele, e foarte greu de utilizat, se poate face ceva din vreo setare(eu nu am gasit)? Sau ce browser folositi/recomandati? La mms creez un profil cu mms, bun, apoi la setari mesaje nu mai seamana cu ce e aici : http://www.orange.ro/asistenta/servicii-de-date/setari-pda-ro.html mai precis pasul 3 unde nu pot selecta profilul mms creat cu pct de acces mms. In rest e misto interfata, pare putin mai incet decat 6.1 dar compenseaza ca e figer friendly!
si care versiune o recomanzi? e vreuna de 6.5 fara probleme?
28009 fara java, respectiv 23518 mi s-au parut mai stabile. Ultimul are si office 2010 inclus si posibilitate de receptie email de pe yahoo, gmail etc.
Pentru Yahoo mail trebuie sa ai POP3 activat la Yahoo nu? (adica cont platit...) ms