@ABM: poti te rog sa raspunzi la intrebarile de mai jos?
[quote name="bkraptor" time="08-01-2010 11:28:49"]
ABM: build-urile astea care tot apar sunt variante intermediare (beta) ale unui viitor produs final (WM6.5)? Sau pur si simplu este un rolling release fara sa existe vreodata un build final?
Build-ul oficial aparut e 21840-21857 (aproximativ), apartine ramurii COM2 - cea mai apropiata ca look de 6.1. Momentan e la versiunea 21887.
Mai sunt in dezvoltare si alte ramuri, numite COM3 (build 23097), COM5 (23518 - il pun in curand pe XDA), COM8 (28205 aparut zilele trecute) fiecare cu versiunile lui ce apar ca ciupercile dupa ploaie.
Cand va fi o versiune finala? Buna intrebare si trebuie pusa la MSoft. mai ales ca am citit chiar azi ca , totusi, VM7 va fi prezentat in februarie
http://www.engadget.com/2010/01/08/windows-mobile-7-coming-to-mwc-in-february-not-just-evolutiona/.Ceea ce fac eu: doar adaptez ROMul de ASUS (ca baza este cel oficial de P552W) la diferitele versiuni ce apar. Asta ca sa vad ce se mai poate si de fapt am invatat foarte multe lucruri despre Windows Mobile.
Dar, pentru cine vrea ceva stabil, preferabil sa ramana la 6.1.
Pentru cei mai indrazneti care vor sa mai vada ce se mai intampla - pot incerca si variantele 6.5.
NU UITATI: ORICE RESOFTARE IMPLICA RISCURI PE CARE TREBUIE SA SI LE ASUME FIECARE!
Trebuie stiut ca versiunile ce le fac contin in principal 2 parti distincte:
a) sistemul de operare (WM 6.5.x sau 6.1) care il adaptez pentru ASUS
b) Driverele originale ASUS (care sunt adaptate pentru 6.1! pt. ca de acolo provin) si ceva aplicatii ramase din WM 6.1 considerate necesare (mai mult sau mai putin)
Ca atare aceasta "simbioza" nu functioneaza intotdeauna prea bine. Dar pana se invredniceste ASUS sa ne dea ceva original 6.5...sau WM7

ne mai "jucam" cu ce avem.
P.S. Manila e DEVORATOARE de memorie!