Pathetic bastards!

(nu, nu m-am umplut la gura de engleza

, doar ca asa am simtit ca exprima mai bine ceea ce gandesc vis-a-vis de ei, la astfel de faze).
La urma urmei, ma @#@ pe garantia lor, daca e sa am probleme, mai bine il repar pe cheltuiala mea, sau imi iau alt telefon, daca consider ca nu mai merita, dar nici nu apelez la ei. Aaa, ba da, o sa apelez, doar ca sa imi spuna in fata chestia asta, ca din cauza softului s-a stricat, ca o sa fac cam cum era intr-un vers de la Parazitii, foarte tare, de altfel: "Nu stiu ce-i in capul vostru, probabil o sa-l sparg sa aflu!"
In primul rand, din moment ce Samsung are site OFICIAL unde sunt disponibile update-uri, tocmai pentru ca in timp s-au facut imbunatatiri asupra rom-urilor, e la mintea cocosului ca pentru asta sunt acele softuri, ca fiecare utlizator al produsului lor sa-si imbunatateasca performantele telefonului.
Daca era vorba de umblat in telefon, de dezmembrat si inlocuit anumite parti, da, sunt de acord ca nu ai voie, din moment ce nu esti calificat sa faci asta, dar pentru o asa chestie...
Asta ma pune putin pe ganduri... hmmm, sau nu

... eu inseamna ca nu as mai beneficia de garantie din toate punctele de vedere.

Edit:
Recitind ce a scris anda83 observ ca nici macar dupa ce l-au reparat nu s-au omorat sa puna macar ultima versiune oficiala, au pus versiunea aia veche de cand a aparut telefonul cred ca...
Asa ca, daca cititi pe aici, dragi "servicemeni" sa fiti convinsi ca aveti toata "consideratia" noastra. God damn it!