Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ma intereseaza si pe mine ( daca exista) o aplicatie care sa-ti permita sa stii unde se afla posesorul telefonului nu care te esti intr-o conversatie, sau alte persoane din agenda. P.S. am vazut ceva de genul asta in Gossip Girl, seria 3, ep 16, pe la minutul 31 javascript:add_x(' ')
ceea ce vezi in filme este SciFi de prima mana :rofl: cel mai mult ai putea afla o arie in care s-ar putea afla telefonul, folosind cel putin 3 relee de transmisie GSM. dar asta ar insemna sa ai acces la serverele operatorului de telefonie, ceea ce este imposibil
01 aprilie 2010, 18:18:36 • actualizat 01 aprilie 2010, 18:19:17 (1 ori)
L-am incercat si eu pe 6.5.X., dar are aceeasi problema ca si alte aplicatii cu bara aceea de jos. Adica se suprapun acolo jos niste chestii. Incerc sa-mi dau seama ce trebuie bagat la Showcase ca sa regleze pozitia, cum le-a reglat si pentru Resco, Manilla, etc. Aveti vreo idee pana una, alta? Nu ca as folosi asa tare acea aplicatie, dar ma streseaza gandul ca nu merge acolo totul cum trebuie.
stie cineva o metoda ca sa elimin rezidurile care ramn dupa ce intalezi un demo, pt ca am bagat IMplus demo, si acu nu pot sa bag nici full. Va rog sa nu ziceti de SKtools, pt ca l-am incervat si nik. HELP
@Apache uite-le aici amandoua.In folderul "original" e aplicatia ce a gasit-o si romyo adica cea originala nedoctorita iar celelalte.....Oricum nu inteleg de ce nu folosesti PimBackup , e cam acelasi lucru , free , si nici macar nu trebuie instalat.Eu il am intr-un folder de pe card unde pun si backup-ul cand mai modific ceva sau schimb rom-ul(de obicei inainte de schimbarea rom-ului) si cand am nevoie de RESTORE in 20sec. agenda si mesajele sunt la loc.