Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu-l plang pe omu' cu site-ul,numai daca vinde numai lista cu adresele de mail la spameri,cum fac majoritatea site-lor care ofera chestii gratuite,isi scoate banii de cateva ori!Cati nu ne-am trezit cu spam-uri simple sau personalizate,de la expeditori de care nu auzisem sau nu intrasem pe site-urile lor! NIMIC NU ESTE GRATIS PE INTERNET,TOTUL ESTE AFACERE!!
25 noiembrie 2007, 19:26:55 • actualizat 25 noiembrie 2007, 19:29:05 (1 ori)
Avandu-se in vedere ca oricum cautati nod in papura si nu sunteti multumiti, ba chiar faceti gura ca de ce vi se da ceva, vi s-a luat darul, banandu-se anumite chestii ale celor carora nu le convenea de existenta site-ului, poate acum sunteti multumiti.
@moalesipufos Nu se vinde nimic, si in plus si daca s-ar vinde nu s-ar scoate nici banii de sms-uri pe o luna. Get real, cat profit crezi ca se poate scoate din spam, incat sa poti acoperii din spamul care o singura persoana valoarea mesajelor.
MrSecret aka Cris optiunea de punere alt numar la expeditor se mai repune pe selys.ro ? , sau si de ce nu o optiune in care in loc de numarul expeditorului sa scri ce vrei cu litere (sa zicem 15 caractere) exemplu cum trimit orange sau conex sms cu numele lor la expeditor.....pfiuh ce misto ar fi , sunt sigur ca ar fi cel mai the best site din toata lumea si daca mas implica (dandumise voie) sar atinge foarte rapid primele locuri in multe topuri
Din pacate aceasta nu este posibil datorita sms-gateway-urilor folosite, care nu permit schimbarea senderului, sau daca totusi o fac pretind un tarif mai mare pe sms, si cel putin momentan nu exista surse de finantare pentru asta. Cat despre down i-am trimis mesaj lui MrSecret, dar cred ca inca nu l-a vazut ca nu am primit vreun raspuns.
de cateva zile nu mai merge, pacat chiar era bun! @dati-mi un site unde sa pot pune la sender ce nume vreau si sa nu-si faca reclama in sms! thx cat mai repede daca se poate
http://www.free--sms.com credite gratuite pt 10sms la inregistrare! pt mai multe trebuie sa cumperi credite,sau sa le obtii gratuit din invitatiile trimise catre prieteni,cu conditia ca ei sasi faca cont prin linkul tau! http://www.free--sms.com/index.go?refid=515461 -linkul meu de invitatie