Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 6 ani
ethanleung
Începător
Ultimul acum 6 ani
ethanleung
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

[Review][Free][App]Battery Saver:Power Master

272 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
ethanleung
Începător
14 mesaje
din 27/11/2015
17 ianuarie 2017, 05:24:40
S-au dus zilele în care s-au temut de încărcare a bateriei și se uită la ea în fiecare minut, cu frică. Toate dispozitivele în cazul în care mănâncă taxa ta ca un nebun și curățat întreaga baterie într-o utilizare de câteva ore. Smartphone-urile nu mai sunt o mână simplă stabilită prin care o putem numi pe cineva sau poate trimite mesaje text cuiva; mai degrabă este o acumulare de set de mână, digital jurnal, pod de internet, sursa de divertisment etc smartphone-uri de azi sunt mini-calculator și consumă încărcarea bateriei în scopul mai termină de mare multitasking și jocuri de noroc. Chiar dacă unele dispozitive cu 5000mAh sau baterie 6000mAh, dar încă nu pot îndeplini cerința în creștere în mod dramatic. Astfel, aici vine nevoia unei bune aplicații de economisire a bateriei, care poate salva într-adevăr energia bateriei și prelungi durata de viață a bateriei.
 Baterie Saver: Puterea Master este un expert de baterie, care face baterie cât mai mic posibil. Conform dezvoltatorilor, comandantul bateriei de alimentare poate stimula bateriei de până la 50% decât durata de viață normală. Acest lucru pare promițător ca cele mai multe alte aplicații de economisire a bateriei nu oferi acest mare de impuls a bateriei. Maestru de putere optimizează performanța telefonului smartphone de a utiliza doar cantitate mică de energie a bateriei. Sarcinile și procesele de fond vor fi ucise de către aplicația în mod automat pentru a asigura ieșirile bateriei de performanță maximă.


https://68.media.tumblr.com/ef42e3ef0f2c0c73800f0ca68a0b0c0d/tumblr_ojpf2wm1OB1sxao59o1_400.png

Doar ca să se uite la app, are unele caracteristici utile, cum ar fi baterie Booster, încărcare Booster, Manager de memorie, baterie monitor, sănătate de încărcare etc. Toate aceste caracteristici sunt foarte esențiale pentru a optimiza bateria pentru a economisi energie cât mai mult posibil, de control sarcinile de fundal și procese inutile, aplicația arată eleganța cu interfață frumoasă, de asemenea. Așa că, hai să aruncăm o privire la ea.

https://68.media.tumblr.com/a7c4eade84b72cbb7666a7f924204f2e/tumblr_ojpf3apftx1sxao59o1_540.png


Baterie Saver: Putere master Caracteristici:

Moduri inteligente Pre-Set Putere

https://68.media.tumblr.com/5c4e4118ed33153531fdf550ee375ca1/tumblr_ojpfqmQ0mg1sxao59o1_540.jpgModurile presetate inteligente va permite utilizatorului să personalizeze utilizarea bateriei de smartphone și dispozitive. Utilizatorii pot presetate setările care vor fi utilizate în continuare ca configurația consumului bateriei. Modurile presetate vă va permite să comutați între Power Save Mode, modul normal și modul Sleep pentru a salva de viață a bateriei și de a prelungi timpul de așteptare.

Power Saver & Monitor

https://68.media.tumblr.com/fb087846a20a0ac132fa536b6fe05d7e/tumblr_ojpftbPDUB1sxao59o1_500.jpg


Aplicația de încărcare a bateriei monitorizează în timp real de aplicații și pentru a găsi cele care mânca o mulțime de încărcare a bateriei. Acesta va instrui utilizatorii să oprească manual aplicația sau pentru a permite comandantului puterea bateriei pentru a face acest lucru în mod automat. După aceste optimizări, aplicația va afișa ora exactă rămasă pe principal al bateriei. Așa cum se utilizează unele algoritm unic pentru a calcula taxa rămasă, veți obține cele mai precise rezultate de pe ecran. În optimizare-o singură aplicație, vă va arăta cât de mult a bateriei poate fi extinsă prin oprirea proceselor inutile, sarcinile de fundal sau aplicații specifice.

Estimările exacte
În afară de afișarea la doar câteva procente și unele numere etichetate ca detaliile bateriei, aplicația arată rezultatele cele mai precise prin utilizarea unui algoritm special pentru calcularea acesteia. Bazat pe atât de multe testele noastre de timp, precizia măsurătorilor a fost foarte impresionant în comparație cu alte aplicații baterie de rapel. Acesta a fost arătând ora exactă rămasă pentru a se scurge bateria.

manager de memorie
Managerul de memorie curăță smartphone-urile dvs. pentru a face să funcționeze mai rapid decât înainte. De asemenea, ea face același lucru prin stimularea bateriei prin reducerea consumului de resurse. Managerul de memorie se va opri sarcinile inutile care duc la o mai bună performanță.

baterie Cooler

https://68.media.tumblr.com/4cfbfe70cceead1034b6263cd435abd5/tumblr_ojpfuiqPgz1sxao59o1_540.jpg

Dispozitivele moderne de zi sunt mult mai încălzire și chiar și la un nivel în cazul în care utilizatorii nu pot aparatul din cauza căldurii excesive. Baterie Salvare: Putere Maestrul nu limitează serviciul său la baterie, dar, de asemenea, acționează ca un cooler de telefon care ucid sarcini inutile și procesele de fundal, reducând astfel căldura dispozitivului.


Sănătate încărcare Manager de

https://68.media.tumblr.com/85658a178289ad70c2add1aba6416402/tumblr_ojpfvbWjA31sxao59o1_540.jpgRapel de încărcare poate crește în mod considerabil puterea de încărcare a smartphone-uri care duc la timp de încărcare mai mic. Aplicația are un mod special de încărcare smartphone-ului în condiții de siguranță. Se recomanda, pentru a începe încărcarea smartphone în conformitate cu taxa de 20% și se continuă până când ajunge la a treia fază de încărcare și anume de încărcare prelinge. Acesta este un mod comun de încărcare utilizat de multe alte aplicații de rapel baterie buna. În timpul încărcării, aplicația reduce automat consumul bateriei de alte sarcini pentru a efectua o încărcare rapidă.

Baterie Saver: Putere Master este o aplicație bună ia în considerare în cazul în care într-adevăr doriți să stimuleze bateriei dispozitivului. Face aproape mai bine decât majoritatea altor aplicații de economisire a bateriei și oferă câteva măsurători precise, de asemenea. Interfata prietenoasa face ușor de utilizat alături de informațiile furnizate de aplicația pentru a stimula în mod considerabil încărcarea bateriei.

Play Store:
Battery Saver Power Master
Înapoi la Software Android
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.018⋅4⋅0