Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
22 septembrie 2005, 08:18:30 • actualizat 22 septembrie 2005, 08:20:50 (1 ori)
Alexinho 21-09-2005 06:55:21
Am intrat si eu acolo dar nu am reusit sa ma inregistrez deoarece unde trebuia sa deschi la tara si codul tari nu mi se deschide doar pana la franta.Ce sa fac?
Fa-ti cont de pe un pc sigur va merge.
Mr.Killler.ULTRAS 22-09-2005 00:32:08
Res,posteaza si tu adresa pt ca eu nu-mi permit sa intru ìntai aici cu opera mini (mere cu apn internet si ma rupe la taxat)
Adresa este asta dar oricum ai nevoie de Opera Mini sau de un PC pt a-ti face cont pt ca e pagina web.
Iata ca nu m-am inselat.Nu pot trimite decit la un singur nr.sms,in rest la celelalte 4 NU.Am facut cont si lu nevasta-mea+soacra-mea(tot neamu) ).Tot nu merge,dar am gasit rez.si acum trimit 5 sms.Am logat 5 nr diferite si dau de pe 5 nr diferite la 5 nr diferite ) Ce bine e sa ai neamuri multe )
Am primit un sms ieri de la un nr international...se facea reclama la?Www.eu.levi.com + mesaju,trimis de un prieten! Am intrat am incercat sa trimit... Dar n-am reusit. Intrati,incercati si voi si reveniti cu detalii
http://www.gizmobile.com/agentsms/ merge de pe PC, mi-am facut azi cont atat pe orange cat si pe connex, am trimis si primit SMS atat pe orange cat si pe connex. GARANTAT 100% cine stie pt cat timp
23 septembrie 2005, 13:15:46 • actualizat 23 septembrie 2005, 13:55:20 (1 ori)
Completare: Mesajul tre sa fie max 25-28 caractere ca sa intre si restul mesajului promotional@levi's-deci sa ajunga la destinatie. Va las pe voi sa gasiti limita exacta. PS.rog moderatorul sa mute posturile in topicul sms wap.tks