Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Free web sms
15 468 vizualizări
826 răspunsuri
Linkuri topic "Free web sms"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Opera Mini
Pai cand intru sa dau sms nu inteleg ce trebe scris in fiecare camp!!! Ziceti-mi va rog la fiecare casuta ce trebe scris si tipul pe care trebe sa aleg sau ar fi mult mai bine un screenshot unde pagina in care trimiti sms sa aiba campurile direct completate! Pease
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
In primul camp iti cauti din lista aia codul tari respective si prefixul operatorului ! In al doilea camp scrii restul numarului ! In al treilea mesajul ! Intelegi ? Te descurci ? Cu al patrulea camp nu ai treaba !
Opera Mini
Ok si in celalalte
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Care celelalte ? Tu de unde trimiti sms ? Eu trimit din COMPOSE SMS , si acolo sunt doar 4 campuri , cele enumerate mai sus ! Cel putin asa e la mine , acum eu nu stiu cum apare la tine !
Opera Mini
Am completat cum ai zis tu si nu ajunge sms-ul
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Omule , de aici incolo nu mai depinde de mine ! Ia-l de gat pe adminu de acolo ! De regula sms-urile de pe siteul asta o sa ajunga ori instantaneu , ori cu intarziere (de la cateva minute la ore ) , ori nu ajung deloc ! Dar daca sunt probleme adminul iti trimite un pm acolo ! Eu azi am trimis un mesaj si a ajuns cu intarziere de vreo ora !
Opera Mini
A ajuns dupa 10 minute
Dar mai am o intrebare si gata: dupa ce termin cele 100 de credite numai pot folosi nicicum serviciu free sms
Dar mai am o intrebare si gata: dupa ce termin cele 100 de credite numai pot folosi nicicum serviciu free sms
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Nu stiu ! Stiu doar ca sunt acordate lunar cate o suta pe siteul asta !
Opera Mini
Adica daca ai cont la ei iti baga in fiecare luna cate o suta?
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Exact !
Opera Mini
Wow wow wow Atunci este cel mai
Daca ma gandesc bine ar veni cam 3 sms/zi. Eu nici nu dau mai mult de 3! Super!!! Si daca am 45 de pe o luna si cand trece o luna imi baga 100 cele 45 se reporteaza si voi avea 145
Sau alea 45 dispar si raman doar cu cele 100
Daca ma gandesc bine ar veni cam 3 sms/zi. Eu nici nu dau mai mult de 3! Super!!! Si daca am 45 de pe o luna si cand trece o luna imi baga 100 cele 45 se reporteaza si voi avea 145
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Asa suntem noi romani , cand ni se ofera un deget noi cerem toata mana !
MOT-V980Mcalc 12-10-2006 20:04:47
Wow wow wow Atunci este cel mai
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Nu stiu mai frate ! Dar nu cred asa ceva ! Ar fi prea culmea sa se reporteze !
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Si cum sa ma inregistrez si eu?
E vreo susta,ceva,ca tot zice ca nu e bun codu din imagine.
E vreo susta,ceva,ca tot zice ca nu e bun codu din imagine.
Înapoi la Situri diverse
Topicuri similare
›
ethanleung
acum 9 ani
0
330 vizualizări
›
ethanleung
acum 9 ani
0
354 vizualizări