Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
14 mai 2010, 19:03:57 • actualizat 14 mai 2010, 19:06:06 (1 ori)
Un premiu merita @cosmin92 pentru felul de a organiza concursuri si de a imana premiile...
Am castigat de cateva luni bune un bluetooth headset la un concurs la el pe forum(unde eram de altfel si moderator) si de atunci ma tot amana ba mai nou nu raspunde la mesaje(pe mess invisible all the time), la nimic.
aL3xUtZu -> este un user de incredere , ii multumesc mult pentru tranzactia facuta , pentru intelegerea si intarzierea mea cu trimisul pachetului ; in plus de asta ma ajuta foarte mult in legatura cu telefoanele si alte "prostioare" ; nu ca un "user" (nu dau nume) care tine teorie bagandu`si nasul aiurea in seama si jignind intr`un fel sau altu dandu-mi pm fara nici macar o legatura CONCRETA ! Multumesc aL3xUtZu !
13 iulie 2012, 12:44:22 • actualizat 13 iulie 2012, 12:44:44 (1 ori)
Phenomen pozitiv Am luat ieri de la el o pereche de casti Monster Beats. Pana acum sunt multumit de ele cum se aud Si multumesc inca o data ca a stat dupa mine sa ma astepte ceva timp....