acum ceva timp am vorbit cu Termo si era interesat de o unitate centrala pc penttru un amic de-al lui.
am vorbit cu ala la tel. toate ok, numai ca ...dupa ce am trimis deja coletul cu fan curier au inceput surprizele
ala nu mai era de gasit ,insa l-am prins intr-o zi si mi-a zis ca a vorbit cu fan courier de la el din oras (coletul ajunsese deja) sa-l mai tina cateva zile pana face rrost de bani . ok...
am zis ,ok,se mai intampla...
numai ca azi dimineata primesc telefon de la fan curier cum ca ei nu au putut lua deloc legatura cu ala, l-au sunat ,i-au lasat si smsuri...etc. NIMIC. Asta desi ala mi-a zis ca vorbise cu cei de la fan curier din tulcea ...
incerc sa-l sun iar azi...suna...si-mi respinge apelul.

deci ,cu parere de rau pentru
Termo ca vorbeste in numele altora, dar si cu parere de rau pentru banii cheltuiti de mine (unitatea s-a plimbat si a stat in depozit pe banii mei, si va dati seama ca sunt mai mult de 15kg ,atarna greu la colet

)nu pot sa ofer decat
NEGATIVzilele astea trebuie sa ma duc la sema parc sa-mi ridic coletul intors inapoi...sper doar sa nu-mi ceara alti bani fata de cei cheltuiti initial

aaaa...sa nu uit...
tipul in cauza este :
cristea florin
TEl: 0744256838
str issacea nr34 bl 57 sc a et 2 ap 10 tulceaProbabil va incerca sa-i fraiereasca si pe altii, asa ca daca dau si aia search pe google vad aici de ce se tine.
Cu toate ca am pierdut bani nu pot decat sa ma bucur ca Fan Curier a functionat. Adica no money ==> colet inapoi.
Anyway...un gust amar si paguba plimbarii unui colet greu...invatatura de minte