Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia E66 Problema
2 406 vizualizări
8 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia E66 Problema"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
1 mesaje
din 06/08/2008
06 august 2008, 12:44:43
Am achizitionat un nokia e66 si sunt tare incantat de el. Problema e ca aplicatia maps nu mai functioneaza. Ramane cu incarcarea cam pe la 90% si dupa cateva secunde se inchide. Am incercat sa reinstalez softul dar imi da eroare de actualizare. Ce sa ii fac? telefonul e relativ nou ca aparitie, dar presupun ca softurile sunt cam aceleasi.
MW Liker
93 mesaje
din 03/01/2006
Nokia6230i
Apropo..poate suna deplasat..dar ce stim despre acest telefon?!..ce parere aveti despre el?..ce stie?.poate niste date tehnice nar strica..fac apel la cei care cunosc si pot afisa date reale..asa pentru cunostinta mea generala...
Symbiangeodrag 06-08-2008 12:44:43
Am achizitionat un nokia e66 si sunt tare incantat de el. Problema e ca aplicatia maps nu mai functioneaza. Ramane cu incarcarea cam pe la 90% si dupa cateva secunde se inchide. Am incercat sa reinstalez softul dar imi da eroare de actualizare. Ce sa ii fac? telefonul e relativ nou ca aparitie, dar presupun ca softurile sunt cam aceleasi.MW Luver
138 mesaje
din 21/07/2006
09 decembrie 2008, 15:06:07
telefonul se misca foarte bine,avand in vedere ca vine dotat cu un procesor de 369 de mhz,si 128 mb mem sdram.La aspect nota 10,e un telefon din clasa business,pentru cei care au activat si o optiune de internet,poate citi mailul foarte usor avand incorporata la mesaje si casuta de e mail,singura problema ar fi ca raman urme de la degete si da metalului un aspect de metal coclit, in rest un super telefon. il recomand cu incredere MW Veteran
698 mesaje
din 01/03/2008
Symbian
Salut.am un amic si are un nokia e66 da eu iam zis ca 100% nu e original.are 2 sim uri nu accepta fisiere sisx sis si nici jar le arata cu semnu intrebari cand intri cu browseru default pe net scrie ca intri cu maui wap browser.voi ce ziceti el nu vrea nici in ruptu capului sa lase ca nu e original.
MW Veteran
607 mesaje
din 04/01/2007
12 martie 2010, 20:30:35
NU E ORIGINAL , china phone :-O
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
15 noiembrie 2010, 10:36:00 • actualizat 15 noiembrie 2010, 10:37:58 (1 ori)
am si eu de curand un e66 si la actualizari soft in telefon nu am nici un profil,stie cineva ce setari trebuie facute acolo?ma refer la imaginile atasate mai jos

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
MW Veteran
735 mesaje
din 29/03/2009
57 aprecieri
15 noiembrie 2010, 17:01:19 • actualizat 15 noiembrie 2010, 17:01:38 (1 ori)
Server name: Nokia Firmware Update Server
Server ID: Mokia
Server password:
Session mode: Internet
Access point: Always ask
Host address: https://dms.update.nokia.com/dms/omadm
Port: 443
User name: nokiams
Password:
Allow configuration: Yes
Auto-accept all requests: Yes
Network authentification: No
Nu stiu ce e la parole. Banuiesc ca cea de la user nu e necesara, dar cea de la server da. Poti incerca 12345, 23456, 0000, 00000. Daca nu, trebuie sa gasesti pe undeva (posibile pe site-ul Nokia).
Server ID: Mokia
Server password:
Session mode: Internet
Access point: Always ask
Host address: https://dms.update.nokia.com/dms/omadm
Port: 443
User name: nokiams
Password:
Allow configuration: Yes
Auto-accept all requests: Yes
Network authentification: No
Nu stiu ce e la parole. Banuiesc ca cea de la user nu e necesara, dar cea de la server da. Poti incerca 12345, 23456, 0000, 00000. Daca nu, trebuie sa gasesti pe undeva (posibile pe site-ul Nokia).
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
Symbian
spune asa: nu se poate autentifica verificati cod id si parola serverului
Am incercat cu tot ce ai zis tu.am sa mai caut.multumesc pt ajutor
dupa o cautare pe goagal iata ce am gasit:
Name Server Nokia
Server ID-ul Nokia
Parola serverului firmupservpass
Punct de acces [selectați Wifi dumneavoastră sau Tmobile internet AP]
Gazdă adresa https: / / dms.update.nokia.com / DMS / omadm