Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
problema nokia e51
301 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "problema nokia e51"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
3 mesaje
din 19/08/2013
19 august 2013, 21:34:35
Buna seara! am o mare problema la un nokia e51 nu mai pot instala nici o aplicatie nici macar sa intru pe facebook ca imi da o eroare de genu application close:systemAMS KERNC-3 si dupa vreo 30 sec imi apare wiew srw11

Începător
3 mesaje
din 19/08/2013
19 august 2013, 21:52:20 • actualizat 19 august 2013, 21:54:33 (1 ori)
a-ti mai intalnita eroarea asta
si am si o problema de wfii adica ba vede reteaua ba nu si cand sunt chiar aproape si nu se conecteaza imi da eroare wlan not found m-am conectat la wifii doar cu tel exact langa rooter si mergea foarte greu
astept un raspuns de la cineva
prima problema e de soft a doua chiar nu stiu , sa fie de soft sau de la receptorul wifii
merci
Note: Posts were merged
si am si o problema de wfii adica ba vede reteaua ba nu si cand sunt chiar aproape si nu se conecteaza imi da eroare wlan not found m-am conectat la wifii doar cu tel exact langa rooter si mergea foarte greu
astept un raspuns de la cineva
prima problema e de soft a doua chiar nu stiu , sa fie de soft sau de la receptorul wifii

merci
Note: Posts were merged

MW Veteran
599 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri

lucianx 19-08-2013 21:34:35
Buna seara! am o mare problema la un nokia e51 nu mai pot instala nici o aplicatie nici macar sa intru pe facebook ca imi da o eroare de genu application close:systemAMS KERNC-3 si dupa vreo 30 sec imi apare wiew srw11 
Partea cu problema de la wifi nu știu că în zona care unde sunt eu nu am wifi gratis nu mai cu cod

Începător
3 mesaje
din 19/08/2013
20 august 2013, 01:14:50
multumesc mult am rezolvat cu resetarea totala
200.34.36 versiune soft
merci
iar la wifi m-am conectat acasa doar la 10 cm distanata de rooter
200.34.36 versiune soft
merci
iar la wifi m-am conectat acasa doar la 10 cm distanata de rooter
Înapoi la Nokia