Felicitari pt.topic.M-ar tenta si pe mine sa incerc si alte romuri pe Kaiser,dar nu stiu cum as putea sa fac un backup sau cum se numeste la romul actual ,in caz ca se defecteaza pe viitor ppc-ul sa pot pune la loc vechiul rom si sa-l dau la service,desigur in perioada de garantie.
Apropo am observat o mica greseala(cu intentii bune fac referire) :se trece Kaiser nu Kaizer,si se mai numeste si Htc p4550
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Firmware Base - avem nevoie de ajutorul tau.
18 628 vizualizări
217 răspunsuri
Linkuri topic "Firmware Base - avem nevoie de ajutorul tau."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
28 iulie 2008, 20:45:28
Mda...de pe Orange nu te poti loga. Nici macar nu merge sa apas butonul de Login. Cu Anonymouse dupa ce apas butonul de login apare eroarea:
Alert: Error 404.
Page not found. Please use de links from left menu.
Alert: Error 404.

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri
28 iulie 2008, 20:52:23
Nu se poate pune imaginile si css-ul fara 'www' in fata? De pe orange se vede foarte nasol pagina ...

MW Moderator
2437 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri
29 iulie 2008, 00:47:55 • actualizat 29 iulie 2008, 01:01:52 (1 ori)
Am o problema
( am pus un MP pentru e398 in FW Base, problema e ca am gresit linkul de download...se poate modifica ?

MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
29 iulie 2008, 01:08:49 • actualizat 29 iulie 2008, 01:14:26 (1 ori)
@modoran, SPIDERPC acum merge si de pe orange?
@bLoNdu X trimite-mi un PM cu linkul de dwonload bun.
De asemenea toti care gresiti in perioada asta de teste puteti sa-mi trimtieti un PM ca sa corectam.
@lec multumim. S-a corectat.
@bLoNdu X trimite-mi un PM cu linkul de dwonload bun.
De asemenea toti care gresiti in perioada asta de teste puteti sa-mi trimtieti un PM ca sa corectam.
@lec multumim. S-a corectat.

MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
29 iulie 2008, 01:10:49 • actualizat 29 iulie 2008, 01:13:26 (1 ori)
de pe orange via pc pot intra fara probleme...
o intrebare...cum ai putea pune un firmware de nokia(ma refer cel putin la un n73,ca asta il am)cand el se updateaza direct de pe site-ul nokia cu tel conectat...
o intrebare...cum ai putea pune un firmware de nokia(ma refer cel putin la un n73,ca asta il am)cand el se updateaza direct de pe site-ul nokia cu tel conectat...

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
29 iulie 2008, 01:41:01 • actualizat 29 iulie 2008, 01:41:16 (1 ori)
Pacat ca nu sunt hostate undeva stabil... pe site-uri de filesharing, daca nu sunt active sunt sterse :/
buna intentie
buna intentie

eu bag pt motorola si lg ... Cand ajung la pc

MW Moderator
4461 mesaje
din 08/05/2006
26 aprecieri
29 iulie 2008, 09:41:59 • actualizat 29 iulie 2008, 09:42:39 (1 ori)
Am pus un MP pentru Motorola K1 dar cand incerc sa intru pe el imi apare:
Error 404.
(internet normal)
Error 404.
(internet normal)

29 iulie 2008, 12:35:59
Am pus si eu un firmware (1.1.4) pt. iPhone si imi da eroarea asta
Error 404.
Details
URI: /error.php?err=404
Refferer: http://firmware.mobilewave.ro/Apple-10/IPhone-10.html
Error 404.
Details
URI: /error.php?err=404
Refferer: http://firmware.mobilewave.ro/Apple-10/IPhone-10.html

MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
29 iulie 2008, 14:51:51
Rezolvat. Thanks
PS: atentie la campul nume firmware si versiune. SI cand e vorba de o versiune oficiala, specificati in nume. Acum nu stiu daca firmware-ul introdus de Claudi21 reprezinta o versiune oficiala sa nu.
@traian23 pai daca crezi ca important acel firmware.. Pui informatii despre el si la download pui link-ul catre pagina Nokia de unde se poate lua NSU. Si precizezi de ce ai nevoie la "Instructiuni instalare"
@Punisher mda.. aici trebuie sa ne gandim o solutie. Eventual o optiune de a adauga mirrors (de catre orice utilizator) pentru acel ROM
PS: atentie la campul nume firmware si versiune. SI cand e vorba de o versiune oficiala, specificati in nume. Acum nu stiu daca firmware-ul introdus de Claudi21 reprezinta o versiune oficiala sa nu.
@traian23 pai daca crezi ca important acel firmware.. Pui informatii despre el si la download pui link-ul catre pagina Nokia de unde se poate lua NSU. Si precizezi de ce ai nevoie la "Instructiuni instalare"
@Punisher mda.. aici trebuie sa ne gandim o solutie. Eventual o optiune de a adauga mirrors (de catre orice utilizator) pentru acel ROM

MW Lurker
426 mesaje
din 27/02/2006
12 aprecieri
29 iulie 2008, 14:54:21
am pus si eu 2 ROM-uri pentru Diamond.
unul care il am eu instalat acum pe telefon si al doilea e ROM-ul oficial de pe site-ul HTC. in special pentru garantia telefonului.
unul care il am eu instalat acum pe telefon si al doilea e ROM-ul oficial de pe site-ul HTC. in special pentru garantia telefonului.
29 iulie 2008, 14:55:23 • actualizat 29 iulie 2008, 14:58:49 (1 ori)
Atata timp cat o pui cu Jailbreak nu e oficiala.E "oficiala" la origini dar e modificata.Altfel n-ai putea folosi iPhone-ul pe nicio retea.In viitoarea versiune de firmware voi specifica asta.Domnulke Admin va rog sa corectati asta pt ca eu nu cred ca pot.
Pot pune firmware si pt seria ..iPod in categoria Apple?
Pot pune firmware si pt seria ..iPod in categoria Apple?

MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
29 iulie 2008, 15:08:24
@Claudiu21 am inteles.. nu stiu ce sa zic, as fii vrut sa fie doar pentru telefoane mobile, insa iPod fiind un caz izolat.. Cum vrei tu.
@mrjay good job. Insa la numele firmware-ului trebuia sa pui altceva. Am modificat eu acum. Uite sa vezi cam cum ar trebui
PS: cred ca o sa traduc materialul din englaza la unul dintre firmware-ul introdus. Sa nu te superi
@mrjay good job. Insa la numele firmware-ului trebuia sa pui altceva. Am modificat eu acum. Uite sa vezi cam cum ar trebui

PS: cred ca o sa traduc materialul din englaza la unul dintre firmware-ul introdus. Sa nu te superi

MW Lurker
426 mesaje
din 27/02/2006
12 aprecieri
29 iulie 2008, 15:17:01
gata am priceput. 
restul o sa le pun cum trebuie.
ideea e daca poti sa faci in asa fel incat sa putem sterge dintre ele. ma refer la cel care le-a pus. de exemplu daca saptamana viitoare apare SwiftBL v5.0 sa pot sterge v4.0.
de tradus be my guest
o sa incerc sa pun pe scurt in romana de data viitoare macar partea cu installation.
si alta idee ar fi daca se poate face un subtopic tot pe modele de telefoane si brand pentru HardSPL,Radio ROMs. pentru ca e destul de greu sa downloadez de pe rapidshare pe cont de free user sa dezarhivez sa pun HardSPL in folder + Radio sau etc, sa arhivez la loc si sa uploadez pe rapidshare iar.
cred ca ar fi fain ceva de genu 3 subcategorii:
Hardware
Radio's
Unlocking sau altceva.
sau impartit pe Symbian, WM, MAC si la WM sa ai subtopicuri dar cred ca deja sunt prea multe subtopicuri si se pierde interesul.

restul o sa le pun cum trebuie.
ideea e daca poti sa faci in asa fel incat sa putem sterge dintre ele. ma refer la cel care le-a pus. de exemplu daca saptamana viitoare apare SwiftBL v5.0 sa pot sterge v4.0.
de tradus be my guest

si alta idee ar fi daca se poate face un subtopic tot pe modele de telefoane si brand pentru HardSPL,Radio ROMs. pentru ca e destul de greu sa downloadez de pe rapidshare pe cont de free user sa dezarhivez sa pun HardSPL in folder + Radio sau etc, sa arhivez la loc si sa uploadez pe rapidshare iar.
cred ca ar fi fain ceva de genu 3 subcategorii:
Hardware
Radio's
Unlocking sau altceva.
sau impartit pe Symbian, WM, MAC si la WM sa ai subtopicuri dar cred ca deja sunt prea multe subtopicuri si se pierde interesul.
Înapoi la Administrative
cine e aici?