Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ce ingeniosi sunt cei de la SE ) cu flip-ul deschis, luati un magnet mic si apropiati-l de tasta P si telu intra in modul "flip closed". asa mai era la z1010, avea un magnet mic pe o jumatate si un senzor pe cealalta. tehnologie, nu gluma
Fratilor, nu-l mai decorticati atata! Folositi-l cu incredere, nu va lasa la greu. Am pe cineva la firma care efectiv a dat cu telu in perete acasa si nici macar n-a sarit stylusu din el, ci doar s-a zgariat foarte putin. Eu zic ca asta zice multe. Iar faza cu magnetu e cam copilareasca...sincer, ce cautai cu magnetu la telefon? Radioactivitate? Gandeste-te ca acest telefon de care s-a lepadat chiar SE este inca superior n95 prin simplul fapt ca a fost gandit cu mult inainte de vremea lui, si a fost facut cu rationament, nu de dragu de a face telefoane!
modoran, nu am zis ca e noutate, ma refer ca principiul f simplu si sigur folosit (fara alte mecanisme complicate) b23vht, nu am prezentat lucrul asta ca un dezavantaj... off tie ti se pare copilatie dar sunt carti intregi si oameni de stiinta care isi bat capul cu efectele campului magnetic. tu poate ai fost un geniu de la 3 ani, nu ma bag la amanunte
mda, sunt un geniu in mizerie... efectele magnetismului sunt cele mai interesante fenomene de pe bolovanu asta intitulat sugestiv Pamant. Insa nu cred ca mai au legatura cu topicul asta. Mai bine v-ati bate capul cu ceva interesant, gen programe care sa transforme telu in telecomanda pentru tembelizoare, sau vista wallpapers care sa nu ma injure telefonul cand le rulez, sa-mi zica ca sunt "avariate" arhivele...
acum merge sa postez de pe telefonul asta numai in varianta html. Si problema cu "conexiune inchisa" tind sa cred ca are legatura cu firmware-ul. de-abia astept sa apara altul
b23vht, te contrazici sigur. Nevermind... Wallpapere cu vista am pus eu mai in urma.
Mcm, si mie imi merge doar in varianta html dar ma delogheaza dupa ce postez. Nici opera mini 4 nu merge. Folosesc acum opera mini 3.1 si merge f bine. O alta versiune de soft nu cred ca mai scoate ca e deja vechi telefonul. Astept noutati pe se-nse poate reusesc baietii sa scoata niste patch-uri cu drivere mai bune pt camera si sunet.
din ce am citit recent pe acest topic, nu stiu daca merita sa fac o viitoare combinatie dintre 7710 si p990i. este chiar asa de nesatisfacator p990i? se aude chiar asa de rau sunetul la p990i? la difuzor sau la casti? ce probleme are camera? spuneti ce va NEmultumeste la se p990i cu ultimul update de soft. Multumesc anticipat
geeo, inca nu s-a inventat telefonul perfect. fiecare e cu mofturile lui. nu se aude rau, nu se aude cum vreau eu. oricum cu castile mele walkman se aude mai bine decat muuuulte alte telefoane. dar zic ca se poate si mai bine. camera nu are probleme. cum nici cea de la k850 dar dupa ce am pus drivere noi nu iti venea sa crezi ce bine filmeaza.
este chiar asa de nesatisfacator p990i? se aude chiar asa de rau sunetul la p990i? la difuzor sau la casti? ce probleme are camera? spuneti ce va NEmultumeste la se p990i cu ultimul update de soft. Multumesc anticipat
P990i este un telefon excelent din mai toate punctele de vedere. Ca soft cu ultimul SEUS e foarte rapid si fiabil...nu am mai vazut de mult vreo eroare nici chiar in momentele cand l-am cam fortat cu mai multe aplicatii. Ca sunet iti spun doar atat...se aude foarte bine insa nu se aude la fel de tare ca telefoanele din seria w mai ales w950. Fata de N73-music edition si N95 se aude deasemenea nitel mai incet insa sunetul e mai bun. Mai nou am avut un p1i pentru o saptamana si am ramas masca cand am vazut ca nu au rezolvat problema volumului sunetului in casti....sunt identice - testat cu aceeasi melodie pe aceleasi casti cu aceleasi setari la egalizator.
Ca nemultumiri :numaipot instala anumite programe ...si mai ales ca dotsis-ul e offline si nu mai pot gasi ultimele versiuni.
folositi cartile de la seria W SonyEricsson si o sa fiti multumiti si de volum, eu nu pot sta mereu cu volum maxim, asa ca ... ce programe nu mai puteti instala? ce probleme aveti in legatura cu asta? folositi topicul aferent si le rezolvam noi...
deci se aude la fel p1i? ( Kapitapik... Ai incercat castile tale pe un k750/w800? Poti da volumul macar la 80%? Eu nu ca imi sar timpanele. Nu inteleg pe astia de la SE daca au reusit asa o performanta cu w800/k750 de ce o gafeaza cu urmatoarele modele...
of of nu e nici o gafa, probabil au volum un pic mai mic astea symbian pentru ca cine isi cumpara smartphone nu are nevoie de un volum pe care nu il foloseste nu playerul de muzica e baza si la ce ar trebui volum mai mare din care sa folosesti numai 80% ca sa nu ramai fara urechi lol va spun sincer ca eu folosesc volum la player muzica la 90% si e destul de tare, mai mult e 'moft', sau poate trebuie sa fi surd deja, stiu ca seria w are volum mai mare, i.am luat la copil unul si foloseste volumul lui la max 70% si aud toti pe langa muzica, de ce sa dai mai tare sa ramai fara auz normal?! e drept ca nu strica o rezerva de volum pentru melodii cu volum mai mic dar... tineti cont ca un volum mai mare inseamna si un consum mai mare al bateriei si asta e naspa la un smartphone! apropo: P1i se aude cu aprox 10% mai tare si in casti si la difuzorul extern... asta in conditile in care autonomia bateriei e mai buna decat la P990i! ...e drept si bateria e un pic mai mare