Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ah... nu m-am uitat sub semnatura, sorry man, daca vrei sa explici cum ma conectez cu wlan ca eu nu resusesc. am gasit o gramada de hotspot-uri nesecurizate, dar pe semnul ala -><- si zice si zice ca nu se poate conecta. dau sa scaneze iar si imi apare o steluta la hotspot, dau iar sa se conecteze si nimic
pai si eu eram 'emotionat' la prima conectare WLAN, insa la prima scanare cand i.am dat sa se conecteze mi.a zis ca nu se poate conecta fara o conexiune setata si m.a intrebat daca vreau ca tel sa.mi faca o conexiune 'default', am zis da si de atunci orice conectare wlan free o fac fara probleme cu contul asta... daca la tine nu.si face singur fa tu manual in 'managerul de conexiuni' un cont 'default HiFi'
si fac conexiunea fara sa modific ceva? las asa cum vrea telu? hmm... o sa incerc poate reusesc mai sunt conexiuni securizate dar stiu parola, dar unde sa o bag?
inca ceva, un screensaver cu ceas gasesc? ca telu nu are si cum fac sa se auda mai tare? ca se aude...penal. p910 se auzea de 2x mai tare. nu se pot baga drivere cum e la non-smartphones? am cautat pe se-nse si nimic. parca nu au auzit baietii de p990.
Pentru ceas screenserver ai la mine Clockss UIQ3 si pentru volum mai mare la sunet trebuie sa ai ultima versiune la tel sau/si LCG Jukebox Player UIQ3 ...
pentru filmare cu lumina faci asa: deschizi pe foto, apesi usor pentru autofocus si imediat dai pe rotita sa se comute pe video, flashul ramane aprins pentru filmare cu lumina pana inchizi camera sau treci inapoi pe foto!
ca sa filmeze perfect incearca sa ai RAM cat mai liber posibil in acel moment si de preferat daca ai card mai mare de 1GB (2 sau 4) sa inregistrezi pe tel si muti dupa aia pe card daca e nevoie...
man, nu merge player-ul ala, pacaie in casti, numai in difuzor se aude a mers putin la inceput apoi pauza. si nici nu se auzea mai tare decat playerul default din tel. n-are nici un preamplificator, nimic. deci p990 are probleme serioase cu sunetul noroc ca am casti de w850 si se aude cat de cat bine.
1. Connect the phone to your PC with the USB cable. 2. Select "File Transfer" Mode when prompted by the phone. 3. Now phone should be displayed as a hard disk in your PC (Lets say it is drive E) 4. Make a new folder called "resource" in drive E: (Case sensitive - use lower case) 5. Extract the "resource.rar" file you downloaded here to a temp folder and copy each folder to your phone memory card... it will look like this... E:\resource\LSBCONLIB E:\resource\MPSAudioLIB... etc. 6. Extract the AlaunchIcon.rar to E:\resource\Apps... it will look like this: E:\resource\Apps\ ALaunchIcon.mbm (Note: if the Apps folder is not existing in your memory card, you must create the Apps folder) 7. Carefully disconnect the phone from the PC (First change to "Phone" mode from "File Transfer" mode before disconnect). 8. Restart the phone now.
03 octombrie 2007, 20:27:15 • actualizat 03 octombrie 2007, 20:27:54 (1 ori)
se pot schimba si fonturile. toata treaba e in folderul "resource", faci un folder "Fonts" si pui fonturi OpenType (bold, italic & regular). stie cineva unde pot gasi fonturi OpenType? moka binenteles...