Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
SFAT UTIL! Pentru o folosinta cat mai mare a mobilului, dezactivati 3G.ul (il activati doar cand e nevoie urgenta de el pt viteza un pic mai mare la net si video apel) din PANOU DE CONTROL/ CONEXIUNI/ RETELE DE TELEFONIE MOBILA/ buton ooptiuni RETELE GSM/3G / NUMAI GSM si setati GPRS in mod CS (adica GPRS e actv numai cand e nevoie de el) din PANOU DE CONTROL/ CONEXIUNI/ CONTURI DE INTERNET/ buton optiuni OPTIUNI/ MOD PREFERAT : NUMAI CS astfel timpul bateriei va creste simtitor!
...dupa parerea mea singurul motiv pt a sta pe apn wap cu 3G e streamingul sau downloadul, daca doar chatuiti sau vizualizati web, etc se misca acceptabil doar GPRS si parca mai bine e sa ai timpul de utilizare dublu decat un pic de viteza in plus si sa stai langa o priza pt alimentarea bateriei
nasol server ai gasit. abia ieri am reusit sa scot toate partile, si cand colo se pare ca fisierele sunt corupte. Le mai scot odata,poate de data asta o sa mearga.
am niste erori de system pe p990i la lcgjukebox si inca ceva si vreau sa fac un master reset sau format internal drive... ce e mai bun? master reset sau format internal drive si ce se pierde?
of zi tu unde sa le pun... si le mai pun o data, no problem
Esti de zahar Daca poti,te rog sa incerci adresa data de Cint.
@mad. Master reset nu cred ca face mare lucru,iar format internal drive ma tem sa nu stearga aplicatiile din el (ma refer la pdf reader, quick office) Kapitak tre sa stie.
@mad. Master reset nu cred ca face mare lucru,iar format internal drive ma tem sa nu stearga aplicatiile din el (ma refer la pdf reader, quick office) Kapitak tre sa stie.
Care are nevoie intra in menu service si da FORMAT INTERNAL! Se face curat se pierde numai ce ai instalat tu, agenda, calendar, etc ...de preferat faceti backup inainte si dupa formatare interna restaurati din backup tot ce vreti prin selectie mai putin tot ce inseamna aplicatii (sis, jar, etc) orice aplicatie buna o puteti reinstala ca inainte...
ajutooooooor! azi cind steregeam ecranul la p990 am descoperit cu stupoare ca are o mica zgirieturain partea stinga jos, cam acolo unde este butonul de "back" in touch...imi vine sa mor....sa urlu....ma oftic, cum s-o fi zgiriat? ce sa fac? ajutor!
Se depune praf si amestecat cu grasimea de la degete,se formeaza o pasta abraziva care se tine si de stylus. Si la mine se cunoaste zona in care scriu pe ecran. Ma gandeam la o bucata de scotci lat,pus pe deasupara ecranului,ar mai proteja si nici nu ar influenta cu mult sensibilitatea.