Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Inca o data pt toata lumea, daca aveti P990i neaparat trebuie sa aibe ultima versiune de soft... daca nu faceti urgent update de soft (SEUS)! Phone Version - CXC162037 R9F011 Bluetooth Version - CXC162058 R5A01 Organizer Version - CXC162036 R5A17 CDA Version - R5A13 Asta e ultima versiune "World" valabila insa numai pt telefoanele originale free! Care a facut greseala sa.si ia unul cu soft dedicat (orange, vodafone, etc) nu poate face update soft decat cu aceleasi variante de soft tot dedicate si din pacate nu prea exista noi versiuni la astea pt ca orange, vodafone, etc nu.i intereseaza asta, daca te.au pacalit sa le cumperi tel e de ajuns pt ei, nu se mai obosesc sa comande o versiune updatata of
09 mai 2007, 14:00:02 • actualizat 09 mai 2007, 14:02:44 (1 ori)
claudiu ...cam ieftin ca sa fie ala cu soft original (word)! singura solutie sa sti sigur care.i treaba e sa pui mana pe el si sa.i dai click pe 'system info' acolo daca nu are versiunea care ti.am zis.o mai sus, notezi care e, o scri aici si.ti zic exact ce si cum despre el!
Cint 09-05-2007 13:57:50
e adevarat. a scazut mult si repede , la fel ca toate symbianele
nu te grabi cu afirmatiile! se pare ca astea asa zis necodate SUNT DEFAPT DEBLOCATE de baietii destepti, nu au soft generic word ca pt tel free, nu se pot updata si mai mult ca sigur nu functioneaza cum trebuie!
acuma sunt la servici si nu pot sa fac mare lucru. in principiu pot spune ca telefonul e bestial din toate punctele de vedere. inca ma obisnuiesc cu interfata, cu tastele. L-am luat la liber, nu e personalizat, blocat sau alte chestii care i-ar strica din farmec. Ecranul e prea mare si clar... kiddin Inca n-am reusit sa-i bag mai nimic pe el dpdv al aplicatiilor.