Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu stiu sigur cum ai putea face direct din aparat, dar totusi, cu ce te-ar ajuta? Nu scoti apoi pozele pe pc? Si efect ca ala poti obtine in Lightroom cu presetul Creative - Aged Photo si mici ajustari dupa gusturile tale din Temp/Tint.
Pai din ceea ce citeam pe net tocmai asta e smecheria.Ca cica intr-o anumita lumina si setari din aparat nu mai ai nevoie de photoshop,decat eventual in a adauga putin vignetting.Din ceea ce am gasit pe net spune ca se scade gradul de saturatie ,se creste contrastul ,mid tones-urile se accentueaza putin si dramatismul e dat de vignetting, si cred ca si un filtru de polarizare ajuta in toata ecuatia asta.
10 mai 2010, 21:33:36 • actualizat 10 mai 2010, 21:34:39 (1 ori)
nu sunt un fotograf profesionist nici nu am scule de asa ceva. pozele au fost facute cu un aparat cu 8.2 megapixeli daca nu ma insel , la o excursie cu baietii prin brasov
Aceste poze au fost facute in anglia. cu un aparat fujifilm camera 8,2 megapixeli (cel din poza nu sunt eu e varamiu